Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Μπάλα, πολιτική και ψευτοανωτερώτητες

Οποιος πει ότι η χώρα περνάει κρίση και κακώς ασχολούμαστε με τα σπορ (διότι “δε μας πληρώνει κανείς, άλλος πληρώνεται”) είναι λόγια του κώλου, μακράν.

Η ποδοσφαιρική εικόνα μιάς χώρας μπορεί να πεί και να μεταφράσει πάρα πολλά πράγματα. Την κατάσταση τη ψυχική του όχλου (με τη καλή έννοια) γι αρχή. Δείτε κάτι Χιλές κάτι Αργεντινές που πλακώνονται. Δείτε και τους γάβρους βιαστές του ποδοσφαίρου και πάρτε παραδείγματα.

Η ομάδα (?) του επινείου είναι γνωστό ότι δημιουργήθηκε ΕΞ’ ΑΡΧΗΣ διά να χειραγωγεί τις μάζες, δηλαδή τη πλειοψηφία, όπου δηλαδή πλειοψηφεία: γύφτους ψηφοφόρους, ανεγγέφαλους ψευτόμαγκες. Ρωτήστε οπαδούς του Εθνικού Πειραιώς τί γνώμη έχουν για τους γάβρους. Και πως να μήν έχουν την γνώμη που έχουν αφού ουσιαστικά ο Εθνικός είναι η ομάδα του “σωστού” Πειραιώτη, που τη ρίξανε με χίλιες δυό λαμογιές, του κλέψανε και το γήπεδο και ουσιαστικά τους αφάνισαν.

Ετσι λοιπόν, όταν ο Γαβρούλης κόντευε να πέσει όχι μία εθνική κατηγορία, αλλά εκατό, πάντα βρισκόταν ένας Γουλανδρής, ένας Κοσκωτάς, ένας Κόκκαλης. Τί; Δε τα λέω εγώ, η Ιστορία τα λέει.

Και όλοι ξέρουμε, π.χ ότι ο Παπανδρέας ΙΙ έδωσε τα λεφτά στον Κοσκωτά. Και μετά τον πέταξε στο στόμα του λύκου. Ολοι θυμόμαστε δηλώσεις πολιτικών “Είμαστε πολλοί, δε θα αφήσουμε τον οσφπ να πέσει”.

Κάπου εκεί είναι που σκέφτεσαι πως κι η ζωή έτσι είναι.

Κι όντως: Αναξιοκρατία, βλαχιά, γυφτιά, λαμογιά, ηλιθιότητα. Και έτσι είναι κι η πλειοψηφία των ανθρώπων.

Οι γάβροι ξέρουν ότι για να πάρεις Πρωτάθλημα πρέπει να πληρώσεις. Και σου λένε και περήφανοι αν τα ‘χεις δώσε τα κι εσύ. Και τί γίνεται ρε μάγκα εαν εγώ θέλω να παίξω για το κερδίσω; Δηλαδή ντε και καλά μετράμε τις πούτσες μας ή τα πορτοφόλια μας; Σου αρέσει να υπονομεύεις τόσες ομάδες; Ακόμα και τα παραρτήματά τους έχουν αρχίσει και τους τη δίνει η φάση.

Ο γάβρος δύσκολα θα διαλυθεί διότι κυρίως δεν τον αφήνει η ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

Ντόρες, Μητσοτάκηδες, Παπανδρέηδες, και Σαμαράδες.

Βλακεία Α: όταν ο Παπουτσής έδωσε υποψηφιότητα για Δήμαρχος Αθηναίων (που από ότι ξέρω είναι ΠΑΟ), αποκλείεται να ‘χαμε γήπεδο σήμερα; αντ’ αυτού Ντόρες, Αβραμόπουλοι και Κακλαμάνηδες και Καμίνηδες, ξύνουν τα πουλιά τους χωρίς να κάνουν τίποτα.

Βλακεία Β: Η ομάδα σου ή το κράτος σου; Μα είναι τα ίδια!!! ΟΛΟΙΔΙΑ. Για να δούμε τί ζημιά θα κάναμε τόσοι παναθηναϊκοί να τους ρίξουμε μάυρο. Ο γάβρος είναι κράτος. Οταν ο ανάΘεμος σχολιάζει στην κωλο-εκπομπή του ότι ο Καραμανλής δε ντρέπεται που δηλώνει ΠΑΟ και πως τον ψηφίσανε, δε μπορείτε να πείτε… Το Βατοπαίδι ακόμα για μένα βαραίνει και τους 2 μεγάλους αλλά περισσότερο το ΠΑΣΟΚ (η πλάστιγγα γέρνει). Ο Καραμανλής δεν έπεσε επειδή ο Ζαχόπουλος ξενοπήδαγε και πήγε να πέσει από το παράθυρο. Δεν έπεσε λόγω Βατοπεδίου. Πιστέψτε το ή όχι, με όσα εγκεφαλικά κύτταρα δε σας έχουν κάψει, τον ρίξαν επειδή είναι Παναθηναϊκός. Σκεφτείτε το.

Εγώ πάλι τελείωσα. Κανέλλη και Λεβέντη θα ψηφίζω.