Πέμπτη 14 Αυγούστου 2008

ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΟΝ ΒΑΛΒΕΡΔΕ!!!!!!!!!!

...Οχι τίποτε άλλο, αλλά μας αρέσει να βλέπουμε τον αγαπημένο μας ψευδοπρωταθληταρά να τρώει ΤΡΙΑ από ... κακά τα ψέμματα και σόρρι, ΑΝΟΡΘΩΣΗ. Προφανώς λοιπόν αποφάσισαν να κρατήσουν την ετυμολογία τους οι Κύπριοι και τους σηκώθηκε, τους γαμήσανε για τα καλά και επιτέλους δικαιώνουν όλους εμάς που υποστηρίζουμε την θεωρία του αποτυχημένου Βαλβέρδε.

Από την άλλη, ο αήττητος μέχρι στιγμής ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ με τις ομάδες της Τσεχίας, βούλωσε τον πολύ μπλα μπλα παίχτη της Σπάρτα που έλεγε πως δε πέσανε με την Αρσεναλ ή με τη Μπαρτσελόνα. Καλό θα ήταν να ανατρέξει στα 100 χρόνια του αντιπάλου του να δεί πώς και τί τους έκανε και στους δύο. Και ναι, αγαπητέ. Ο Παναθηναϊκός έχει λεφτά. Ακου εκεί ατάκα “Είναι αλήθεια τώρα αυτό”. Ναι, ξέρεις πολλούς συλλόγους να κάνουν καλοκαιρινές μεταγραφές ύψους 28 εκατομυρίων ευρώ.

Αχ, έτσι είναι αυτά, αγαπημένε γαβρούλη.

Δε περνάς στην επόμενη φάση.

Κι αυτό γιατί έπαιξες εκτός έδρας. Κι η τύχη σου σταμάτησε στα 2-5-27 (?).

Ενώ εμείς είμασταν αρκετά φαβορί για διπλό. Τί σημαίνει “διπλό”;  Ασε, μείνε στο ότι “διπλό” είναι ένα παιχνίδι στο τάβλι που σου πιάνουν τη “μάνα”. Εσένα απλά σου τη γαμήσανε και από αύριο θα κάνεις λάϊβ ψυχανάληση στο εξώφυλλο του Π(ούστη).

Ενα μπράβο στη Πανάθα που είναι η μοναδική ομάδα που κρατάει έναν χαρακτήρα εκτός Ελλάδος. Και που με μυαλωμένο παιχνίδι, μας ξανακάνει περήφανους. Τα καλύτερα έρχονται, πράσινα αδέρφια μου.

Η σημερινή νύχτα ήταν… Ανορθωτική.

Συλληπητήρια.