Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2009

Σχόλιο Στο Εξώφυλλο Του Πρωκταθλητή

image

Είδες πως τρέχει πίσω από τη ζώνη της άμυνας; Να βάλουμε ειδικά φωτοκύτταρα λοιπόν να πιάνουν τον Σισέ οι κάμερες.

image

Αρα δεν έχει φάση; Τί δεν έχει φάση; Η πλάτη μας; Οι κάμερες; Who?

image

Δε κατάλαβα αν σας τη δώσουν θα δείτε τίποτα; Αφού δεν τον έπιασαν οι κάμερες. Κύριε (LOL) Τσακίρη, πιθανώς. Το ‘χετε σκεφτεί ποτέ;

image

Μα δεν υπάρχει η φάση του Σισέ λέμε, μα τί ζώα είστε δε καταλαβαίνετε Ελληνικά. Πάμε πάλι, ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΧΑΣΑΝΕ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΤΟΝ ΣΙΣΕ. Αποφασίστε, είστε τόσο ηλίθιοι πού ούτε να εκφράζεστε δε ξέρετε. Δε πειράζει, τα αδελφά σωματεία έτσι είναι, ο Πανιώνιος είναι μόνο για να χάνει από τον Γελωτοποιό της ΟΥΕΦΑ. Ουδείς άλλος – είναι κέρατο!

image

Οχι, προτιμούμε να το βουλώσετε εσείς μία και καλή. Ακόμα δε το ‘χετε καταλάβει ότι η πρόκληση είναι μόνο από σας; Που βγήκε το παικτάκι σας και έλεγε “Είμαστε πρώτοι κι όποιος μπορεί να ‘ρθει να το πάρει”; Τσα μωρή θα σου λυγίσει η μπανέλα. Ούτε ο Σερ Αλεξ δε μιλάει έτσι. Και τώρα που το θυμήθηκα είναι πολύ ευγενείς στο Είτε παίζεις με τη Ρεάλ είτε με τον Ολυμπιακό πρέπει να είσαι σοβαρός. Α, ξέχασα, ο Σερ Αλεξ προκαλεί. Στο CAS ρε…

Για πείτε ρε παλλικάρια, είναι και πρόσφατο. Το θυμάστε αυτό; Γιατί φαίνεται ότι η σχέση σας με τη πουτάνα σας έχει ραγίσει και θα κλάψω.

Κλείνοντας και μίας και μιλάμε για διαιτησία, θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Κ.Ε.Δ. που έδωσε την ευκαιρία στον γνωστό μας από παλιά κ. Παμπορίδη τη δυνατότητα να συνεχίσει το «έργο» του, ορίζοντας τον να διαιτητεύσει τον αγώνα μας με τον Ολυμπιακό».

image

Ακου τουπέ ο προπονητής του μπουρδέλου. Λες και έχει πάρει πολλές νίκες και ισοπαλίες εκτός και είναι αισιόδοξος. Καλά λένε ότι η χαζοχαρουμενίαση πρέπει να θεωρείται αδίκημα.

image

Ελα Big Ψόφο, παίξε συ μπάσκετ, εμείς θα σηκώνουμε κούπες.

Εχουνε και μούτρα οι χρεωκοπίες και μιλάνε. Κόψε τα γλυκά χοντρέ και παράτα το μπάσκετ γιατί η καρδιά σου δε ξέρω τί θα πρωτοπρολάβει να κάνει. Και μιλάω σοβαρά, η υπόθεση με τη καρδιά σου είναι πάντα σοβαρή. Σαν ανακοπή.

image

Ε, εννοείται πως αυτά τα πρόβατα που έχετε για φιλάθλους, δηλαδή οι ηλίθιοι (δείτε τα στατιστικά της ομαδούλας σας εκτός έδρας και θα καταλάβετε τί εννοώ) θα δούν λάϊβ τσόντα πάλι από κάποια άλλη τυχάρπαστη ομαδούλα. Η οποία πάντα αποδυκνύεται καλύτερη από σας. Μή κοιτάτε, νταξ, στα στατιστικά είναι κι η νίκη, αλλά είναι στο μαθηματικό σφάλμα –+1, ή πιό θρησκευτικά και σε γλώσσα που θα νιώσετε είναι πως απλά κοιμάται ο Θεός μιά δυό φορές ανά 12 χρόνια.

ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ.

ScreenShot001

10 σχόλια:

the passenger είπε...

κοίτα τώρα να δεις τι γίνεται....
αν τη ζεμπεκιά του Μέλμπεργκ στο πρώτο γκολ την είχε κάνει ο Βύντρα εμείς πρώτοι θα τον είχαμε σφάξει.
τέλος πάντων, δεν πειράζει.
τι παρατήρησα:
(α) η άμυνα του γαύρου μοιάζει να έχει κενό στην κάθετη πάσα ακριβώς στο κέντρο της. πρέπει να το εκμεταλλευτούμε στο τηγάνι.
(β) ο Γκαλέτι δεν έχει φυσική κατάσταση.
(γ) στο κέντρο έχασαν όλες τις μάχες. ο Ντουντού με το παραμικρό πέφτει κάτω (βέβαια στην Ελλάδα αυτά τα φάουλ του τα σφυρίζουν). ο Μαρέσκα ψιλο καλός αλλά όχι και κάτι φοβερό.
(δ) παιχνίδι έκαναν περισσότερο με τα μπακ τους παρά με τα χαφ. ίσως σύστημα του Ζίκο για να βγάζει έξτρα παίκτες στην επίθεση. πάντως, με τρεις αμυντικούς χαφ που θα κατεβάσουμε λογικά το κέντρο θα τους το πάρουμε.
(ε) ο Γιοβάνοβιτς καλός παίκτης αλλά όχι για δύο εκατομμύρια που του δίναμε το καλοκαιρι.
(στ) η Σταντάρ γενικά μια μέτρια ομάδα με δύομισι παίκτες, αν έπαιζε με σοβαρή ομάδα σήμερα καθάριζε καμια τριάρα άνετα.
επίσης θετικό το ότι σχεδόν μέχρι το τελευταίο λεπτό ήταν αναγκασμένοι να κυνηγήσουν αποτέλεσμα. πόσο ακόμα θα αντέξουν ρε πούστη μου με αυτή τη φυσική κατάσταση που έχουν.

Prince Of The City είπε...

Φίλε μου όλα καλά αυτά, αλλά θα σε αφήσουν να τους το παρεις το ματς; Γιατι και περισι τα ιδια λεγαμε και ειδες πως στηθηκε το Χ για πλακα...

Αλλος ανωνυμος είπε...

M. Jovanovic: Ιστορικη νικη της Λιεγης.Αλλα και πολυ σημαντικη για το Βελγικο ποδοσφαιρο και αυτο γιατι ηταν η ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ μετα απο 4 ΧΡΟΝΙΑ παρουσιας στο champions league......

Ολοι μαζι με μια φωνη.
Υπερομαδα η Στανταρ λεμε ρεεεεε!
Μπε-μπε-μπε.

Anonymous είπε...

Ο Ολυμπιακός δίνει μόνο 8 ματς, οι υπόλοιποι του στέλνουν τους 3 βαθμούς στον Πειραιά

Προς τι τόση χαρά;
Ξεχνάμε οτι ο Θρήνος, έχει να δώσει ακόμη μόλις 8 ματς, μέχρι το τέλος του Πρωταθλήματος;
Τα εξής: Δύο με μας (βάζελο), δύο με τον Αρη, ενα με την ΑΕΚ, δύο με τον ΠΑΣ Γιάννενα κι ένα με την Καβάλα. Αντίθετα εμείς έχουμε άλλα 25!
Μάλιστα σε μερικά δεν πηγαίνει καν να παίξει, αλλά του στέλνουν τους 3 βαθμούς στον Πειραιά (π.χ Λεβαδειακός).
Ισως φέτος να μην στηρίζεται στα άχαστο σύστημα 6-6-3, αλλά ο τίτλος χάνεται μόνο με θαύματα.

Laplace είπε...

καλησπερα φιλε
κ λιγα εφαγαν..οι αλλοι ειχαν δοκαρι,δεν τους εδωσε πεναλντι..
πουτσα κ ξυλο θελει ο απογονος..απο τους παντες...

El Loco είπε...

μαγκες διπλο στο τηγανι για να βγαλουν τον σκασμο οι απογονοι.Μας τα εχουν πρηξει οι αδελφες. Μιλανε τωρα και οι γατουλες, τρομαρα τους...

sovix13 είπε...

xaxax πολυ φαση φιλε μου και η στανταρ τι ειναι???8η?νταξει καλα τα πηγανε με την αρσεναλ εντως να τους δω μπορει ναναι ανετη η αλλη αλλα δεν προκειται να νικησει η τρουμπα και αν νικησει//..ΝΑΜΑΣ το πρωταθλημα θελουμε

sovix13 είπε...

και μια διορθωση φιλε passenger λεγεται γαβρος η αρουραιος οχι γαυρος με β οχι με υ

the passenger είπε...

@sovix: όπως και να το γράψεις σωστό είναι

http://www.sintagespareas.gr/sintages/gayros-lemonatos2.html

Γιώργος Τ. είπε...

Καταπληκτικοί αυτοί οι gay!! Κάθε βδομάδα υποστηρίζουν και άλλη ομάδα! Αυτή την φορά τον Πανιώνιο.. Τι κι αν είπαν ακόμα και οι "αντικειμενικοί" ότι δεν ήταν οφσάιντ.. Εκεί, να δημιουργήσουν κλίμα! Και το κακό είναι ότι όντως το δημιουργούν... Όσο για τις κάμερες, εκείνο το γκολ του Στολτίδη το 2004 στο 2-2 στην Λεωφόρο που ποτέ κανείς δεν έμαθε αν πέρασε η μπάλα την γραμμή το έχουν ξεχάσει προφανώς...
Όσο για την αισιοδοξία για την νίκη χθες, είναι λογική όταν έχεις για αντίπαλο μια μέτρια ομάδα..!!! Ακόμα κι όταν εσύ είσαι χειρότερος! Εδώ πριν το 7-0 στο Τορίνο πηγαίναν για την πρόκριση!!!