Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

Αν Σου Δώσουν Δώρο Θα Φύγεις, Χένκ;

article-0-016B41E500000578-550_468x329 Δε καταλαβαίνω γιατί ακόμα σε κρατάνε.

Εγώ θα σου δώσω ένα δωράκι που θα σε κάνει να μάθεις 10 καντάρια μπάλα.

Μετά από 3 παιχνίδια έχεις χάσει 2 και έχεις φέρει και μία ντροπιαστική ισοπαλία. Ο Πατέρας θα τα χώνει μόνο στους παίχτες; Αυτοί κάνουν ότι τους λες.

Και μάθετε κάποιος στον υπερπαιχταρά Σισέ (θα αυτοκτονήσει ο Βαζέχα) πως το να βγαίνεις 10-15 οφσάϊντ σε ένα παιχνίδι (ήταν το δεύτερο που πάτησες τα 5-7) δε σε κάνει επιθετικό, σκόρερ ή μεγάλο παίχτη.

Εϊ, Τεν Κάτε, θεωρείς ότι έπρεπε να φύγει ο Ίβανσιτς και να βαράει τα φάουλ ο Σισέ και ο Σπυρόπουλος; Είσαι μεγάλος προπονητής.

ΦΥΓΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ. Μαλάκα αρκετά σε ανεχτήκαμε.

Να και το δώρο σου:

 

3813864619_8f885c0d61

11 σχόλια:

Clandestino είπε...

Διαφωνώ με την ανάρτησή σου. Και σου εξηγώ ένα-ένα τα σημεία που έχω διαφορετική άποψη.

1) "Αυτοί κάνουν ότι τους λες".---Δεν το κάνουν. Αντίθετα τους βλέπω να ψωλάρουν μέσα στο γήπεδο.

2)"Και μάθετε κάποιος στον υπερπαιχταρά Σισέ (θα αυτοκτονήσει ο Βαζέχα) πως το να βγαίνεις 10-15 οφσάϊντ σε ένα παιχνίδι (ήταν το δεύτερο που πάτησες τα 5-7) δε σε κάνει επιθετικό, σκόρερ ή μεγάλο παίχτη".---- Οφσαϊντ δε βγαίνες μόνος σου. Σε βγάζει και αυτός που αργεί να σου πασάρει. Χαρακτηριστική η φάση που ο Καραγκούνης αργεί απελπιστικά να του δώσει στον κενό χώρο και μετά ζητάει και φάουλ (Α' ημίχρονο).

3."Εϊ, Τεν Κάτε, θεωρείς ότι έπρεπε να φύγει ο Ίβανσιτς και να βαράει τα φάουλ ο Σισέ και ο Σπυρόπουλος; Είσαι μεγάλος προπονητής".--- Αν είναι να κρατούσαμε τον Ιβανσιτς μόνο για τα φάουλ, ας πέρναμε ξανά το Φρατζέσκο. Τα βάραγε καλύτερα και θα κόστιζε πολύ πιο φτηνά.

Prince Of The City είπε...

1) Κι εγω θα ψωλαριζα οταν με 8 αμυντικογενεις παιχτες γυρω μου δε μπορω να δημιουργησω παιχνιδι.

2) Αυτο για μια φορα, οχι για 10. Τον Σισε δεν τον πηραμε για επιθετικο; Να προσεχει το Offside Trap λοιπον, τί περιμενει να του φωναξει ο Χριστοδουλοπουλος "ελα φυγε καλυπτεσαι";

3) Μια χαρά χρονια περασαμε με τον Φρατζέσκο. Αμα θεωρεις τοσο κοντάρι και τον Ιβανσιτς προφανως βλεπουμε αλλον ΠΑΟ ο ενας κι αλλον ΠΑΟ ο αλλος, αλλα καθε γνωμη ειναι σεβαστη.

Σπερα φιλε μου!

Laplace είπε...

αδελφε,βαζω το ιδιο σχολιο που εχω στον αδελφο clandestino

ακριβως ιδιο..

Τριτο ασχημο αποτελεσμα..

αυτος ο κατσουρανης ρε γαμωτο ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ..

δεν ξερω...

τωρα κ να φυγει ποιος θα ερθει?

απο την αλλη κ να μεινει θα δουμε αποτελεσματα?

δεν ξερω...δεν δειχνει τιποτα ρε γαμωτο..

δεν ξερω αδελφια,δεν ξερω..ειμαι πολυ στενοχωρημενος με τα τελευταια ματς :(

Laplace είπε...

παιδια κ εγω θεωρω οτι ο ΙΒΑΝΣΙΤΣ με τον ματος ειναι ΥΠΕΡαπαραιτητοι!

τους γουσταρα πολυ!

Skouliki είπε...

εγω πεταγομαι σαν διαφημιστικο διαλειμα να πω μια καλησπερα

Thodoras13 είπε...

Φταίει ο Τεν Κάτε που ο Κατσουράνης δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του στα τελευταία δυο ματς? Ή φταίει που ο Δάρλας, ο Βύντρα και ο Καντέ είναι προκλητικά λίγοι για μια ομάδα επιπέδου ΠΑΟ?

Μπάλα δεν παίζει ο προπονητής.. Το έργο του προπονητή φαίνεται σε βάθος χρόνου. Θα ήταν έγκλημα να τον διώχναμε στην μέση της περιόδου και όταν ακόμα είμαστε μέσα στους στόχους.


Το μόνο που του κατολογίζω είναι πως ακόμα δεν έχει κατορθώσει να αποδώσει ποιοτικό ποδόσφαιρο. Αλλά στην Ελλάδα κανείς δεν παίζει ποιοτικό ποδόσφαιρο.

Prince Of The City είπε...

Θωδωρη, ο προπονητής δε τρώει τις τριάρες όσο και οι παίχτες;

Γιατί λοιπόν λέει απλά ένα "Μπάλα είναι" και δε παίρνει ευθύνες;

Οι ανορθογραφίες είναι των παιχτών;

Μήπως ξέρουμε τί σύστημα παίζει ο Κάτε εδώ και 2 χρόνια γιατί εγώ δε ξέρω. Εγώ τον βλέπω να πετάει παίχτες της προκοπής (Μάτος, Ιβανσιτς) και να κρατάει κάτι Γκαμπριελ και Καντε. Οχι, δε φταίει ο προπονητής, μόνοι τους μπαίνουν.

Το οτι ο Κατσούρ σέρνεται σε 3 ματς τώρα μηπως ειναι ευθυνη του Κατε που τον βαζει να παίξει; Η μηπως ο Κωστας εχει βαλθει να κανουμε κακα αποτελεσματα για να φυγει; Γιατι παλιοτερα ειχε συμβει και με τον Γκμοχ αυτό - όποιος θυμάται.

Μονο των παιχτων ειναι η ευθυνη που στο ημιχρονο τους μιλαει ο Κατε και 10 λεπτα μετα τρωνε γκολ;

Η αφλογιστια μηπως ειναι ΚΑΙ απορροια του Προπονητικου Τιμ ως ανικανοτητα να εμφυσήσει τη νοοτροπια του νικητη στους παιχτες;

Να σας (ξανα)θυμισω τη περιπτωση ΣΑΝΤΟΣ που εκανε 0-1 απο την Προοδευτικη (;) και εφυγε και ηρθε ο Μαρκαριαν; Αλλαξαν οι παιχτες μηπως; ΟΧΙ.

Λοιπον ειναι ηλιου φαηνοτερο.

Και αφελεια μερικων διοτι ο Κατε δεν εχει κανει ΤΙΠΟΤΕ στην ομαδα. Η δεν ειχαμε τον Κατε περισι που φαγαμε 3 απο τον Πανσερραϊκο και 2 απο τον Ηρακλη και απο τον Εργοτελη; Για πειτε μου. Το οτι φετος εκανε σερι 11 αγωνιστικων ειναι και τυχη φιλοι μου. Διοτι μετα απο καθε αγωνα εστω κερδοφορο κραζαμε και λεγαμε ΕΥΤΥΧΩΣ που κερδισαμε γιατι με αυτα τα αλλοπροσαλλα παραλιγο να χασουμε.

Να τρως για τον πουτσο τα 2 με γαβρο, 3 απο ΣΠΑΡΤΑ που δε σε ειχε κερδισει ΠΟΤΕ?


Σας παρακαλω τωρα που μου την εχετε πεσει ολοι λες κι ο Κατε ειναι ο Σερ Αλεξ.

Πορωθειτε εσεις που βγαινει και κανει τον καισαρα και ας μη παιρνει ευθυνες και ας μη παιρνει κρισιμα ματς. Ο ανθρωπος νομιζει παιζει σε κανα Πρωταθλημα 3ης Εθνικης και δε μπορει να καταληξει το παλικαρι σε συστηματα και λεπτομερειες.

Ελα τωρα...

the passenger είπε...

δεν μπορώ να καταλάβω αυτή την πρωτοφανή στήριξη στον 10Κάτε. ενάμιση χρόνο στην ομάδα και δεν έχει φανεί ακόμα το δείγμα δουλειάς του.
κουράγιο αδέλφια, όπως πάμε θα αναστήσουμε και τον Ατρόμητο (έχει ανάγκη από κάτι ποντάκια).
δεν έχει αναλάβει ευθύνη για καμία κακκή εμφάνιση. μονίμως φταίνε οι παίκτες.
αυτοί είναι οι παίκτες και αν δε μπορεί ας έχει την αξιοπρέπεια να φύγει.
αλλιώς, ας βάλει νερό στο κρασί του και να αλλάξει το σύστημα της ομάδας.
δεν βγαίνει το κωλο-4-3-2-1 πως να το κάνουμε!

Thodoras13 είπε...

Διαφωνώ στο ότι δεν έχει κάνει τίποτα ο Τεν Κάτε στην ομάδα. Πλάι στις ήττες από Πανσερραϊκό και Εργοτέλη, υπάρχουν και οι νίκες στην Βρέμη, στο Μιλάνο, η πρόκριση στους 16 του CL και φέτος στην Ευρώπη μέχρι στιγμής πάμε καλά.

Δεν ισχυρίζομαι ότι είναι αλάνθαστος ή προπονηταράς. Ωστόσο πιστεύω πως θα ήταν έγκλημα να εκδιωχθεί μεσούσης της περιόδου, όταν ο ΠΑΟ είναι μέσα και στους τρεις στόχους του. Θα συμφωνήσω πως αν χαθεί ένας από τους τρεις στόχους (πχ αν αποκλειστούμε από την Ντιναμό ή αν αποκλειστούμε στο Κύπελλο ή εάν μείνουμε ακόμα πιο πίσω στο Πρωτάθλημα) τότε ναι ας φύγει...Αλλά το θεωρώ πολύ δύσκολο να γίνει, και αν γίνει τότε ναι θα είναι δική του ευθύνη.

Αλλά τώρα γιατί; Επειδή έχασε (αν και νομίζω πως το έχασαν οι παίκτες το ματς-άποψη μου) το ντέρμπυ?

ΥΓ: Συμφωνώ πάντως πως τα μεγάλα παιχνίδια τα φοβάται. Δεν είναι δυνατόν να παίζει με αμυντικογενές σύστημα απέναντι σε αυτόν τον οσφπ.

ΥΓ2: Δεν στην πέφτουμε! Συζητησούλα κάνουμε! Αλίμονο αν συμφωνούσαμε όλοι σε όλα! Κριτική πρέπει να γίνεται!

Prince Of The City είπε...

Το ντερμπι ηταν η τελευταια σταγονα που ξεχειλησε το ποτηρι...

Εγω δεν τον ηθελα απο περισι με τα αποτελεσματα τα αισχρα που εφερε στο Πρωταθλημα και στο Κυπελλο. Το οτι παιξαμε σαν ΠΑΟ και πηγαμε 16 στο CL λιγο ειναι για μενα - θυμασαι πως εγινε.

Υποσημειωσα κι ολας οτι ο Θεος κοιμηθηκε παρα πολλες φορες με τον 10Κ...

Και οταν θα ειμαστε εκτος και των 3 στοχων, τοτε θα τα πουμε... Γιατι μπορουσε να τελειωσει πρωτος στον Ομιλο του ΟΥΕΦΑ και το πεταξε, και τωρα που θα ρθουν οι δυνατοι του CL να δεις χαρα που θα παρουμε. Και τωρα που αεκ και οσφπ ειναι εκτος κυπελλου να δεις χαρα που θα παρουμε παλι γιατι δε μπορεις να πεις οτι το χουμε, αν κοιταξουμε απο το κυπελλο που χαμε παρει και εξαιρεσεις τη Λαρισα που ηταν ο αλλος με τη ΚΟΚΑ, εργοτεληδες και πανσεραϊκοι μας κανουν ομαδουλα και μετα κοροϊδευουμε τους αλλους που τους πεταει εξω ο Ηλυσιακος. Και τωρα που ειμαστε και κηνυγαμε, μη τρεφουμε και ψευδες εικονες. Η Ξανθη θα τα φαει απο τον οσφπ. Εμεις τι θα κανουμε; Τωρα ο δρομος ειναι ανοιχτος και το παραμυθι το ξερουμε ολοι. Οταν ο gay ειναι πρωτος, θα κερδιζει μεχρι να το κλεισει μαθηματικα το πρωταθλημα. Μετα θα χασει μια φορα για να κρατησει τον Λεβαδειακο στη κατηγορια...

Αυτα.

MpinelikoMistress είπε...

True Prince, πέρασα να σου πω ένα γειά απλώς μέχρι να σε ξαναδώ. Κάνω μια παύση.
Φιλιά vampirάκι.
A True Brujah.