Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2008

Βροχή, Ποδόσφαιρο και Παράνοια

Gilberto_Silva_NorthLondon Μόλις έχει τελειώσει ο αγώνας Σκουλίκια – Παναθηναϊκός με αποτέλεσμα 1-2. Ποιοτική μπάλα δε παίξαμε, τύχη όμως κι αποτελεσματικότητα είχαμε. Κυρίως η αποτελεσματικότητα είναι που με χαροποίησε ιδιαίτερα. Ομως στο 82’ τί έχασε αυτός ο Ζιλμπέρτο ρε παιδί μου!! Με τους 2 τελευταίους παίχτες του άρη στα πόδια του, καταφέρνει να κάνει το πλασέ και μαζί καταφέρνει να μή τελειώνει το παιχνίδι εκεί και να καρδιοχτυπάμε στο τέλος. Ρε Ζιλμπέρτο, εγώ φορώντας τακούνια, ζαρτιέρες, ζουρλομανδία και με δεμένα μάτια το βαζα μέσα.

Ο Σαλπιγγίδης δε το χανε ρε αυτό το γκόλ και παίρνει και λιγότερα λεφτά από σένα, κι ούτε Champions League έχει σηκώσει. Δηλαδή, άμα το μεγαλύτερό σου όνομα δε μπορεί να σκοράρει σε τέτοια φάση, τί να πώ… Κάτι δε πάει καλά! Και μή πεταχτεί κανείς να πεί πως φταίει το ότι είναι αμυντικογενής γιατί θα ξεράσω. Εχουμε δεί τί γκολ μπορεί να βάλει ο Σίλβα.

Κατά τ’ άλλα ο καιρός επιτέλους μου κάνει το χατίρι και κρυώνει..

Η microsoft αποφάσισε να βγάλει το Windows Live σε Beta III το οποίο βέβαια στους υπολογιστές που δεν είναι δικοί μου, μπορώ να επιλέξω τα προγράμματα που θέλω να κάνω update. Δηλαδή μόνο το Windows Live Writer και το Windows Live Mail. Όοοοοχι, πρέπει να βάλω λέει και τον MSN Beta. Ρε άει στ’ αρχίδια μας…

Και σα καλό παιδί delete στο file και τέλος.

Και παρεμπιπτόντως, δεν αντέχω να ξαναδώ τον Ναυαγό. Ναι, ωραία ταινία… Ναι, καλές ερμηνείες… ΑΛΛΑ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ το χουμε δεί 99,1 φορές!!!

Τέσπα…

1 σχόλια:

Thodoras13 είπε...

Ωραία ήταν η ομάδα, περάσαμε απο μια έδρα που άλλοι δύσκολα θα περάσουν..