Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

Αιώνια Πιστός Στο Πούστικο Το Καθεστώς


Ο Α. Τσίπρας σχολίασε ότι νιώθει δικαιωμένος και ανακουφισμένος από τις εξελίξεις, αφού η άποψή του -προφανώς- δικαιώθηκε με την έκδοση της οικοδομικής άδειας από το Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. Δηλώνει «αιώνια πιστός» στον Παναθηναϊκό, ενώ ασκεί… κριτική στον Τεν Κάτε για τον Σωτήρη Νίνη, ζητώντας έναν ακόμα Σισέ που να υποστηρίζει ότι ο 19χρονος άσος πρέπει να έχει πειρσσότερο χρόνο συμμετοχής!

«Ανακούφιση και δικαίωση»

Κύριε Τσίπρα, μετά την έκδοση της οικοδομικής άδειας για να χτιστεί το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό, χωρίς δίπλα του το εμπορικό κέντρο, νιώθετε δικαιωμένος από τα αποτελέσματα της παρέμβασης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α;

«Ανακουφισμένος και δικαιωμένος. Ανακούφιση νιώθω γιατί επιτέλους ξεκίνησαν τα έργα. Εδώ και ένα χρόνο σκέφτηκε κανείς γιατί δεν είχαν ξεκινήσει; Διερεύνησε κανείς ποιος δημιουργούσε συνεχώς τα προβλήματα; Όχι ο ΣΥΡΙΖΑ πάντως! Η υπόθεση είχε γίνει μπαλάκι από τον Δήμο στο υπουργείο και ενδιαμέσως είχαμε τα τελεσίγραφα του κ. Βωβού. Δικαιωμένος γιατί όλο το προηγούμενο διάστημα, εφημερίδες, μεγάλα και μικρά συμφέροντα, ο δήμαρχος της Αθήνας και μεγαλο(;)δημοσιογράφοι όχι απλώς απέκρυπταν την αλήθεια αλλά με επιμέλεια επιδόθηκαν σε μία ανήθικη συκοφάντηση του ΣΥΡΙΖΑ και εμένα προσωπικά. Να λοιπόν όμως που μπορεί να γίνει γήπεδο χωρίς το εμπορικό κέντρο. Όσοι και όσες εξαπάτησαν τη διοίκηση και τον κόσμο του Παναθηναϊκού περί έργων που είναι συνδεδεμένα και δεν γίνεται αλλιώς, καιρός είναι να απολογηθούν».

«Εκδόθηκε παραμονές εκλογών… »

Θα ήταν και σήμερα το ίδιο δυναμική η παρέμβαση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., αν το θέμα ήταν τώρα στην επικαιρότητα; Δεδομένου του πολιτικού κόστους λίγο πριν από τις εκλογές.
«Φυσικά και θα ήταν δυναμική! Αποδεδειγμένα ποτέ δεν κινηθήκαμε σύμφωνα με τα εκλογικά μας συμφέροντα. Αλλού αναζητήσατε τέτοιες μη αγωνιστικές πρακτικές. Σας υπενθυμίζω πως όταν είχαμε ευρωεκλογές δεν κάναμε βήμα πίσω, μείναμε αμετακίνητοι. Συνεχίσαμε να λέμε: ναι στο γήπεδο, όχι στα σχέδια του μεγαλοεργολάβου για το εμπορικό κέντρο. Δεν καθορίζουμε την στάση μας από την μέρα των εκλογών και το όποιο πολιτικό κόστος. Όπως σας είπα αυτό το κάνουν άλλα κόμματα. Σκεφτείτε λίγο, παραμονές εκλογών έδωσαν κάποιοι την λύση, ενώ μπορούσαν μήνες πριν».

Έγινε προσπάθεια να εξαπατηθεί ο κόσμος του Παναθηναϊκού;

«Μόνο μεγάλη; Εδώ ο δήμαρχος της Αθήνας τους καλούσε να βγουν στους δρόμους (για να χτιστεί η μοναδική όαση πρασίνου της Αθήνας). Ευτυχώς ο κόσμος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ δεν είναι παιχνιδάκι κανενός. Σκέφτεται, έχει κρίση και κατάλαβε την προπαγάνδα που έγινε. Λίγο να μπορέσει κανείς να δει σφαιρικά τα πράγματα, απλή ανάγνωση να έκανε των δηλώσεων ειδημόνων και ενδιαφερομένων (αλήθεια που είναι τώρα όλοι αυτοί;) θα συνειδητοποιούσε ποιός ήταν ο πραγματικός υπαίτιος».

«Αιώνια πιστός!»
Ως δηλωμένος «πράσινος», είστε ένας από τους 25.005 που πήραν κάρτα διαρκείας φέτος;

«Αιώνια πιστός».
Συμφωνεί με Σισέ
Τι… χρώμα θα έχει το φετινό πρωτάθλημα;

«Θα τα καταφέρουμε. Λίγο η ψυχολογία να βοηθήσει, λίγο ο Τεν Κάτε να σταματήσει τα λάθη, λίγο και κάποιος άλλος εκτός του`Σισέ να φωνάξει πως ο Νίνης πρέπει να είναι βασικός, το πήραμε το πρωτάθλημα».


Sportdog

4 σχόλια:

Laplace είπε...

γαμω το μουνι του πουστη του κορμορανου που θα τολμησει να δηλωσει κ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και 'δικαιωμενος'
πουστρακι κ λαμογιο ολκης!

D.Angel είπε...

Πέρασα για μια καλησπέρα!
Φιλιά πολλά

KitsosMitsos είπε...

Ό,τι θυμάται, χαίρεται ο καθένας τους...

alitaki είπε...

ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ ΤΡΕΛΛΩΝ ΑΝΑΜΝΗΣΕΩΝ -prospatho na se fantazome.kalo vrady.