Τρίτη 22 Ιουλίου 2008

Η Πολυμετοχικότητα Διώχνει Την Αχαριστία Των Προηγούμενων Ετών [?]

Πάντως έτσι φαίνεται.

Πέρισι, τέτοια εποχή, ο Τζίγγερ κι οι δούλοι του δεν θα είχαν σκοπό να κάνουν κάν αύξηση αποδοχών στον Σωτήρη Νίνη, παρά την αφοσίωση (και έχει κάνει, αλλά και έχει πεί), παρά την αγνή αγάπη του για τον Σύλλογο.

Από το www.sportdog.gr:

Ένα από τα θέματα που θέλουν να διευθετήσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό, είναι αυτό της ανανέωσης του συμβολαίου του Σωτήρη Νίνη. Οι «πράσινοι» θα καλέσουν μέσα στις επόμενες ημέρες τον 18χρονο μεσοεπιθετικό για να του προτείνουν νέο αυξημένο συμβόλαιο διάρκειας έως το 2012

Η αύξηση στα χρήματα που παίρνει ο νεαρός διεθνής άσος του «τριφυλλιού» μπορεί να φτάσει και το 600%, ενώ πρόθεση των ανθρώπων της ομάδας, είναι να βάλουν ειδική ρήτρα, έτσι ώστε να αποτρέψουν μεγάλους συλλόγους του εξωτερικού να πλησιάσουν τον παίκτη, εκτός αν είναι διατεθειμένοι να τον πληρώσουν ακριβά.

Αυτό, αν μή τί άλλο, δίνει μιά ανάταση και στην ομάδα, αλλά και στους άλλους παίχτες. Είναι ένα σημαντικό κίνητρο να ξέρεις πως θα δουλέψεις σαν το σκυλί, και θα ανταμοιφθείς.

Ισως σας φαίνεται παράξενο, by the way, που δεν έχω μιλήσει καθόλου για την μεταγραφή του Ζιλμπέρτο.

Η αλήθεια είναι πως δεν είμαι ο τύπος που θέλει το “όνομα” στην ομάδα.

Δε πα να λένε ότι θέλουν, ο Ζιλμπέρτο – ναι – είναι παιχταράς όμως ήδη έχει κατακτήσει όλα όσα θα ονειρευόταν ένας παίχτης.

Γέρος ιδιαίτερα δεν είναι αλλά κι εκεί δε με πειράζει η ηλικία.

Ο άνθρωπος θα πάρει 10 εκ.  € για 4 χρόνια.

Προτιμώ να κρατάω πισινές σε αυτό το θέμα και να μή ζητωκραυγάσω ακόμα.

Γιατί αν τα γράψει όλα στα @@ του, το πιό πιθανό είναι οι άνθρωποι που τον αποθέωναν στο Ελ. Βενιζέλος να τον κηνυγάνε με αυγά και με πέτρες.

Θα δείξει.

1 σχόλια:

Βάσκες είπε...

Πράγματι. Άκουσα πως ο μάνατζερ μέσα στο αυτοκίνητο που τον πήγαινε μέσα από τους 2000 πράσινους του είπε:

Όπως καταλαβαίνεις με τέτοια υποδοχή δεν φτάνουν 3-4 καλά παιχνίδια.