Τετάρτη 15 Ιουλίου 2009

Οι Τσούλες Στο Ηρώδειο

Αυτό θα είναι το κλασσικής παιδείας χίτ που θα ακουστεί δυνατά στο Ηρώδειο.

Γνώμες;

8 σχόλια:

Ιοκάστη είπε...

Τί γνώμη;;;; Έχουμε φτάσει πάτο λέμε, ποιος άλλος θα τραγουδήσει πια στο Ηρώδειο; Μήπως να πάει και καμία στο Μέγαρο Μουσικής; Κρίμα που δεν έχουμε και καμιά όπερα εδώ πέρα, να τις στείλουμε στην Βιέννη αν είναι να φανεί το ταλέντο των "κοριτσιών"!!

:s :s

peslac είπε...

Κι όπως έγραψα και στο Fb:

Χαχα! Νομίζω ακυρώθηκε, γιατί δεν βρήκαν χορηγούς! Είναι, βλέπεις, φιλανθρωπική συναυλία, οπότε δεν πέφτει χρήμα. Θα ρωτούσα γιατί δεν τα δίνει τα λεφτά η ****γρια η Βίσση, αλλά τους φιλάνθρωπους τους κάνουμε μόνο με χορηγούς...

Bertha Pappenheim είπε...

ρε.... σοβαρά τώρα, πότε θα πεθάνει αυτή;

Ελένη είπε...

Όπως και να το κάνουμε είναι κατάντια.
Ελπίζω να είσαι πάρα πολύ καλά :)

Ηρωδης ο Αττικος είπε...

Εχει χαθει πλεον το μετρο και η ταυτοτητα.Τα σκυλαδικα ειναι βεβαιως ιδανικος χωρος για αυτους που θεωρουν οτι κανουν τεχνη με το ....μπουτι.Οι αλλοι χωροι οπως το Ηρωδειο,το Μεγαρο,πρεπει να εχουν μια αλλη χροια και χρηση.Δεν μπορει επειδη θελουν εισπραξεις να βαζουν τον καθε καραγκιοζη να κουναει τον 'κωλο' του και να εννουν οτι ειναι πολιτιστικα κεντρα,οπως διατεινοταν ο μακαριτης ο Γιαννοπουλος για τα σκυλαδικα.Το βολλευ,το κολευ και το τρολευ σαφως και δεν ειναι τα ιδια,ουτε καν ομοια.Εν ολιγοις εχουμε σιχαθει πλεον αυτον τον κατηφορο.Ισοπεδωση παντου;

Prince Of The City είπε...

@Peslac: Δε ξερω αν δε βρηκε νταβατζ-χορηγους, αλλα μονο το οτι επεσε τετοια προταση στο τραπεζι, ειναι ΜΕΙΟΝ...!

@lucy: Ξερω γω, προφανως ο Θεος (;) δεν ακουει Καρβελειαδα και μας την εχει αφησει αμανατι!

@Eλενη: Τη παλευω καλη μου, χαιρομαι που ερχεσαι που και που απο δω! Να σαι καλα!

@ΗΡΩΔΗ ΘΕΕ: Φιλε μου, με μια κουβεντα μονο: Κι απο ποιοτητα, κορμαρα... Αστα χεστα...! Θα τριζουν τα κοκαλα σου φανταζομαι!!

KitsosMitsos είπε...

Ευτυχώς που ακυρώθηκε και την γλυτώσαμε :-)

DrTeddy είπε...

Όχι ότι είμαι φανατικός, αλλά άλλο Νταλάρας και άλλο Βίσση στο Ηρώδειο. Η συναυλία του πρώτου με τραγούδια της Μεσογείου δε θα μπορούσε να γίνει αλλού, σκέτη μαγεία!!!