Πέμπτη 20 Αυγούστου 2009

Προς Δομάζο Και Πάσης Φύσεως Υπεύθυνο

Για να τελειώνουμε.

Ο Δομάζος αν δε γίνει Ο ΙΔΙΟΣ προπονητής του Παναθηναϊκού, θα βρυκολακιάσει. Δε θα το αντέξει.

Κύριε Δομάζο, ο προπονητής φταίει στο ΣΤΗΣΙΜΟ, όχι στα καβούρια και στην έλλειψη ποιότητας στην αμυντική γραμμή. Γι αυτό φταίει ο Πατέρας κι ο κάθε Πατέρας. Πάει αυτό.

Προς λοιπούς:

Τί περιμένατε ρε παλλικάρια; Οτι η Ατλέτικο είναι Σπάρτα ή Σαχτάρ, ή Λιλ, ή Μόλντε ή Μακάμπι Χάϊφα, ή Σέριφ (δε ξέρω αν βλέπετε κάποια ομοιότητα στις ομάδες);

Νεοσύστατη ομάδα με μηδενική αμυντική γραμμή δε παίζει Τσάμπιονς Λιγκ.

Το ΟΥΕΦΑ σας χαλάει;

Το χετε πάρει πολλές φορές, και μπουχτίσατε.







φιΛΕΤΟ. Τέλος.

7 σχόλια:

Laplace είπε...

kalhspera file
eixa paei
ta espase o leto..tromeros paikths!
as einai kala o malakas o krokous pu den eixe lefta na ton agorasei!xaxa
symfwnw!apla ta gabrakia einai toso zwa pu panhgyrizoun k lene sta forum 'EMEIS PERASAME ISODYNAMH OMADA'..ti malakes grafikoi thee mu,..

Prince Of The City είπε...

ΙΣότιμοι ήταν αδερφε μου...

Για το ΜΠΑΖΑ CUP κι οι 2...

Το παιδί της πλατείας είπε...

Δεν είμαι Παναθηναικός αλλά Ολυμπιακός αλλλά θα πώ μερικά πράγματα που είδα στον αγώνα.

Θα μου το επιτρέψετε ελπίζω μιας και δεν έχω όρεξη να ειρωνευτώ...

Ο ΠΑΟ δεν έχει ΑΜΥΝΑ και το στήσιμο του Τεν Κάτε δεν ήταν τίποτε άλλο απο το να δώσει χώρο στην Ατλετικο.

Το εκμεταλλέυτηκε η Ατλέτικο και έριξε 3 γκόλ, όπως αν θυμάσαι την είχαμε πάθει εμείς με την Σαίντ Ετιέν ακριβώς σαν να έβλεπα το ίδιο παιχνίδι καρμπόν...

Το Α ημίχρονο ο ΠΑΟ δεν προσπάθησε αμύνθηκε αλλά έφαγε το γκόλ απο τον εξαιρετικό φορλάν.

Ο μόνος παίχτης που τίμησε την πράσινη φανελα ήταν ο Σαλπιγγίδης που για μένα είναι παιχταράς αλλά τέλος πάντων, με έναν Καραγκούνη να χάνει την μπάλα, με έναν Μάτος που δεν έχει καλά πατήματα που να σταματήσει την ομάδα της Ατλέτικος Μαδρίτης.

Για τον Leto είναι καλός παίχτης μπορεί να βάλει σπουδαία γκόλ αλλά θα το δείτε ότι απο τις 10 προσπάθειες στις 9 δεν είναι συνεργάσιμος με τους επιθετικούς, επειδή είναι ατομίσταρος μεγάλος, αλλιώς θα είχε κάνει καριέρα στην Λίβερπουλ.

Για τον σχόλιασμο του φίλου Laplace είναι gtp(για το πέος) δεν θα πέσω στο επίπεδο του αλλά εγώ προσωπικά ήθελα να περάσει ο Παναθηναικός για να πάρει κανά βαθμό η Ελλάδα αλλά εντάξει μην τα θέλουμε όλα δικά μας.

Στο Europa League πιστέυω θα πάτε καλά και θα προχωρήσετε αν αλλάξετε προπονητή γιατί ο συγκεκριμένος δεν ξέρει μπάλα...
Ούτε να στήνει ομάδες

ΥΓ
Πάντως μην κράζετε τον Δομάζο γιατί έχει παίξει μπάλα και έχει πεί μεγάλες αλήθειες εγώ προσωπικά τον εκτιμώ και πιστέυω ότι τα λέει αυτά που λέει για αγάπη προς την ομάδα, όπως ο δικός μας ο Αλέφας...

Prince Of The City είπε...

Φίλε Παιδί της Πλατείας, αρχικά θα ήθελα να σου πω, πως εγω τον Αλεφα τον θεωρω τουλαχιστον γελοιο.

Και Δομαζους, Κωνσταντινους και λοιπους (σημερα ΚΑΙ Ζαετς) τους κατατασσω στο ιδιο τσουβαλι.

Δεν εχω ορεξη ουτε εγω για ειρωνειες και φαινεται ηδη σουρεαλ το οτι ενας Ολυμπιακος εχει κι αποψη για τα Ευρωπαϊκα περι Παναθηναϊκου.

Το γεγονος ειναι, πως η ιδια αμυντικη γραμμη περισι εριξε 3 στη Βερντερ, 1 στην Ιντερ και περασε πρωτη στους ομιλους η ομαδα. Η ιδια ακριβως αμυντικη γραμμη. Με ιδιο προπονητη.

Και βεβαια μη συγκρινουμε την Σεντ Ετιεν με την Ατλετικο. Το Σαμπιονα ειναι για αδερφες και η Πριμερα για αντρες. Και με τη Μπετις να επαιζες παλι δυσκολο θα ηταν, και το ξερουμε οτι η κληρωση ΔΕΝ μας εκατσε.

Δε θα ηθελα η ομαδα να παγιδευτει στη δικη σας λογικη:
Ο Κετσπαγια μας νικησε περισι και μας αφησε εκτος, εκανε ομαδα την Ανορθωση, αρα θα κανει και το ιδιο και με μας. Δε μου αρεσει αυτο.

Του Τεν Κατε του κραταω ΠΟΛΛΑ αλλα οχι με το υφος που τα λεει ο καθε Δομαζος, διοτι μετα απο παρα παρα πολυ καιρο, εχουμε για 2η χρονια ιδιο προπονητη, και υπαρχει συγκριση με τα περσινα. Και ειναι ολα ιδια - με μια διαφορα:

Περισι με τους ΙΔΙΟΥΣ περασες για τον πουτσο καβαλα τη Σπαρτα - φετος φυλλοκαρδισες.
Περισι πηρες ΤΡΕΛΛΑ διπλα και περασες ΠΡΩΤΟΣ που ειχες 1 βαθμο στα πρωτα 3 παιχνιδια των ομιλων - φετος παλι πρεπει να κερδισεις στο Καλντερον μια ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ (που ειχες αντιμετωπισει το 2007 με ΣΧΕΔΟΝ ιδια αμυντικη γραμμη και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥ ΒΥΝΤΡΑ) με 2 γκολ διαφορα.

Η συγκριση αποφερει οξυμωρα αποτελεσματα με ιδιους παρονομαστες. Αρα ποιος φταιει; Προφανως κατι ηταν καλο και χαλασε, ή δεν έχει διορθωθει.

Δωσαμε χωρους - αν χανεις στην εδρα σου με 1-3, αναγκαστικα κυνηγας το απιαστο πλεον και τα τρως. Ειναι λογικο - κανεις δε περιμενε ΘΑΥΜΑΤΑ. Απλα περιμενε κατι καλυτερο - εστω 0-0, 2-2, 1-1.
Το καλυτερο θα ηταν 2-1, για ΜΕΝΑ.

Συνεχιζοντας, ο Λετο ναι ειναι πολυ ατομικιστης και ηδη το αποδεικνυει ομως δεν ειναι σωστο να αφηνεις ενα τετοιο παιχτη να φυγει γιατι χτες ειδικα ο ανθρωπος με τον Σαλπι ηταν ΜΑΚΡΑΝ απο τους καλυτερους...

Αυτα...

Φιλικα παντα - ελπιζω να μη σε προσεβαλλα κι αν το εκανα, συγνωμη - ειμαι σαρκαστικος χωρις να θελω να προσβαλλω καταστασεις - και σε ευχαριστω που εκατσες κι εγραψες μια γνωμη - εστω απο την απεναντι μερια του ποταμου.

Anonymous είπε...

σε θελω

Prince Of The City είπε...

21 Aug
02:17:00
IE 8.0
WinVista

Athens,
Attiki,
Greece

Wind Hellas Telecoms Sa (212.152.111.30)

Τωρα που ξερω τα μισα για σενα, πες μου και το ονομα σου πριν χρειαστει να το κανω εγω.

MpinelikoMistress είπε...

Έλα βαριέμαι με το ποδόσφαιρο όμως!
Θέλω κάτι άλλο!
Παίζει Μπάντμινγκτον;