Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009

Η Κλήρωση Του Europa League Για Τον Παναθηναϊκό

Παλαιοί γνώριμοι για την ομάδα μας, στη κλήρωση που έγινε σήμερα:




Θα χαρώ να ακούσω τις απόψεις σας.

Τη δική μου άποψη τη λέω: Με τον Βύντρα και τους λοιπούς πίσω, δουλειά δε γίνεται.

11 σχόλια:

Anonymous είπε...

swsta me ton byntra ton moon kai ton galinovic den pame pouthena alla den uparxei periptwsh na apokleistoume apo auto ton omilo 4-5 nikes boroume kata ti gnwmh mou isws o tsexos pou anamenetai na erthei na boithisei tin omada mas tha ta doume auta

Prince Of The City είπε...

Το θέμα είναι αγαπητέ μου ανώνυμε, πως κάποτε θα λέγαμε "Ε εντάξ η Γαλατά είναι ένα εμπόδιο" (λόγω και του Ελληνοτουρκικού και γενικά θα γίνει της Φενερ το βλεπω να ρχεται), όμως τώρα ακόμα κι ο άλλος να έρθει... Θα περάσουμε πρώτοι; Δεν υπάρχει δικαιολογία για νέο βατερλώ με Στουρμ...

Σκεπτόμενος Παναθηναϊκός είπε...

Όσον αφορά την "αποβυντροποίηση" της ομάδας, ο ψυχοπαθής Τεκ Κάτε φαίνεται πείστηκε και θα δεήσει επιτέλους με την Ξάνθη να βάλει ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥ θέση τον Σουηδό (πού καταντήσαμε ρε παιδιά... να αποτελεί είδηση αυτό...). Ένα παλικάρι ίσα με δυο μέτρα να χαραμίζεται ως τώρα στα δεξιά της άμυνας...

Επίσης τρώει όπως φαίνεται και τον πούλο ο συμπαθής κατά τα άλλα, Κροάτης γκολκίπερ. Καιρός να πάρει παιχνίδια κι ο Τζόρβας.

Όσον αφορά στα της κληρώσεως; Ο σοβαρός Παναθηναικός (και χωρίς βεβαίως τους αλχημισμούς του ψυχοπαθούς προπονητή μας...) θα περάσει. Διότι φέτος ΕΧΟΥΜΕ ΟΝΤΩΣ ΠΑΙΧΤΕΣ (αν εξαιρέσεις τα σαπάκια Βύντρα, Γκαλίνοβιτς και Μουν, αλλά και τον φιλότιμο εργάτη, πλην ανεπαρκέστατο και με λίγη νοημοσύνη, Σιμάο)

Laplace είπε...

καλημερα φιλε
εγω πιστευω οτι η κληρωση ειναι πανευκολη ΑΛΛΑ φοβαμαι 2 ηττες απο γαλατα..κ δεν θελω να χασουμε απο τουρκους..οχι για εθνικιστικους/εθνικους λογους ΑΠΛΑ γιατι ελεω φενερ εχουμε ρε φιλε αφησει ενα καλο ονομα για τις αναμετρησεις μας με τουρκους..δεν θελω να χαλασει αυτο..

αν κ με τον μαλακα τον τεν κατε...

Prince Of The City είπε...

Καλημέρα φίλοι!

Χαιρομαι που οι περισσοτεροι Παναθηναϊκοι σκεφτομαστε με αυτον τον τροπο.

Φοβαμαι τον Τεν Κατε, παρα πολυ, ειναι αψυχολογητος και εκει που νομιζει οτι θα δυσκολεψει τους αντιπαλους του με τις κουφαμαρες που κανει - ισα ισα που τους διευκολυνει κι ολας.

Για τον Αμυντικο τον Τσεχο, εχουμε κατι καινουργιο;

Ενας Χενρικσσεν μας χρειαζεται, αλλα που............

Anonymous είπε...

paidia o tsexos apotelei polu kalh kinish an telika alitheuei tha xarw polu na ton dw me tin endoksh prasinh fanela paizei kai deksia alla kai sto kentro tis amunas an kai eprepe na paroume deksi back ksexwrista apo ton jiranek pou ton pisteuw polu prince of city gia ton jiranek apo oti kserw kleinei gia ton genarh oristika kai tha sumfonisw me ton laplace oti uparxei i periptwsh 2 ittwn apo galata mias kai paizoume xwris kosmo sto oaka
yg:sugnwmh gia ta greeklish alla epidh ime ekswteriko to pc den upostirizei tin elinkh grafh

Σκεπτόμενος Παναθηναϊκός είπε...

πού να ξαναβρούμε Χένρικσεν...
ο άνθρωπος αυτός ήταν αργός, με σώμα σαν καλάμι, αλλά ρε φίλε είχε ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ηλεκτρονικού υπολογιστή. ήξερε να τοποθετείται. ήταν πανέξυπνος. Ανάγκαζε συνεχώς τους αντίπαλους επιθετικούς να υποπίπτουν σε οφσάιντ. Και για να μην ξεχνιόμαστε, δίπλα του έπαιζε ο Γκούμας.

Τώρα έχουμε κάτι παιδάκια γυμνασμένα, με αντοχή, αλλά από μυαλό άστα να πάνε...

Μια χαρά αθλητής είναι το vyntra, αλλά η φύση τον αδίκησε κάπως στο μυαλό.

Δεν γίνεται σε κάθε παιχνίδι να είμαστε με την ψυχή στο στόμα, για το πότε θα κάνει την καινούρια του παπαριά.

Μόνη ελπίδα ο Σουηδός. Τον παρακολούθησα με τους μικρούς της Σουηδίας. Είναι καλός παίχτης. Γερό κορμί, σχετικά γρήγορος για το ύψος του, καλές τοποθετήσεις, αλτικός και βρώμικος όταν χρειάζεται.
Τώρα να δούμε...

Laplace είπε...

να δουμε σημερα..παλι γκαλινοβιτς θα βαλει λεει ο τρελακιας..

Laplace είπε...

οχι φιλε,δεν εχουμε κατι καινουργιο..απο Γεναρη αμυντικο λενε οι....αμπραμοβιτς...πολυμετοχικοι(τηςπλακας)...
δεν αμς βλεπω καλα με αυτη την αμυνα της πλακας

Thodoras13 είπε...

Χμ.. σε βρίσκω απαισιόδοξο φίλε. Εντάξει, με το θέμα του Βύντρα ξέρεις πως συμφωνώ. Αποτελεί πληγή στο σώμα της ομάδας. Και ευθύνονται όλοι όσοι δεν θωράκισαν την άμυνά μας (αυτός ο Καντέ, ανέκδοτο έτσι??). Από εκεί και πέρα, όπως ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη έτσι και ένας Βύντρα δεν φέρνει την καταστροφή. Τουλάχιστον τις περισσότερες φορές!

Οτιδήποτε λιγότερο από την πρόκριση είναι αποτυχία, αυτό εξυπακούεται. Αλλά δεν βλέπω με ποιον τρόπο θα αποκλειστούμε από έναν τέτοιο όμιλο. Πιστεύω πως εντός θα κάνουμε μόνο νίκες. Απο κει και πέρα, στην Πόλη θα είναι δύσκολα λόγω συνθηκών, στο Γκρατς έχουμε κακιές αναμνήσεις οι οποίες όμως δεν παίζουν μπάλα, στο Βουκουρέστι δεν έχω ιδέα τι παίζει.

Πιστεύω εν ολίγοις πως μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Prince Of The City είπε...

Μέσα μου κι εγω το ξερω αυτο Θοδωρη... Απλα κραταω πισινες, διοτι ο Τεν Κατε ειναι να μη πω παρανοια μερικες φορες... Αν ηταν πιο πηγμενος εγκεφαλικα, δε το συζητω...!