Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2008

Εξωγήϊνοι, Βύντρες, Χανούμια, Τα Χαμένα Τραίνα και Τα Περίπτερα

Θα αρχίσω από την ομάδα μου. Τον Παναθηναϊκό.

Ο Ηρακλής ήταν ένα πτώμα. Τσάμπα μάγκα τον κάναμε. Κυρίως με την αναποτελεσματικότητά μας τον κάναμε μάγκα. Και με τα βαφτίσια του Λουκά Βύντρα ως Σέντερ Μπάκ. Ναι. Ισως σαν Δεξίς ακραίος αμυντικός κάτι κάνει. Ισως να ανεβαίνει και πού και πού ως χαφ. Ο Γκούμας πού είναι, αλήθεια; Μέχρι να τον παραγκωνίσει ο fuckface τα πήγαινε πολύ καλά και σκόραρε κι όλας. Τί έγινε, Ολλανδέ, τσούξαμε από την κριτική της ΣΗΜΑΙΑΣ αυτή τη στιγμή που θα πρεπε να ασπάζεσαι γονατισμένος στα τέσσερα; Και τον Σίλβα τί τον βάζεις να παίζει; 25 Πάσες πάει να βγάλει, η 1 περνάει σωστά. Ο Νίνης γιατί έξω; Ο Ρουκάβινα, ο Μελίσσης; Τον Σαλπιγγίδη το πήρε απόφαση ότι είναι καλύτερος σαν επιθετικός τελικά και τον βάζει κορυφή. Κι ο Μάτζιος τα καταφέρνει αλλά το παιδί ναι, είναι πάρα πολύ φιλότιμο, πρέπει να αποδείξει όμως ότι είναι πάντα έτοιμος για να σκοράρει, κι όχι εποχιακά, όπως συνηθίζει. Ο Σαριέγκι, πού ζει ρε παιδιά; Τη μία βάζει μία γκολάρα στο ίδιο του το τέρμα, και την άλλη κάνει ένα κάρο μαλακίες. Ξαφνικά λησμονώ τον Μόρρις. ΦΑΝΤΑΣΟΥ.

Ευτυχώς που ο Σαλπιγγίδης ισοφάρισε. Φανταστικό γκολ. Και δε το πανηγύρισε. Εδειξε ότι ξέρει τί φανέλλα φοράει. Ξέρει ότι η ισοπαλίες στον ΠΑΟ δεν είναι επιτυχίες. Και πως πεθαμένους όπως κάτι ΓΡΙΕΣ δε πρέπει να τους κάνουμε μάγκες.

Βέβαια, σκέφτηκα και το άλλο. Δεν παίζαμε με τον Θρασύβουλα και χώσαμε 3 γκολάκια για πλάκα και μετά τα ρουφήξαμε τσάκα τσάκα. Αλλά, είδατε το ΑΕΚάκι; Πόσα πεναλτάκια της έχουν δώσει; Πόσα; Α, νόμιζα…

Καλά, το ΑΕΚ44 δε θα το σχολιάσω, είναι η επιτομή της ποδοσφαιρικής αυτοκτονίας. Καλά να πάθουν γιατί νομίζουν ότι είναι και κάποιοι.

Στο ματς του Αρη, όλοι οι παίχτες του έπαιζαν νόμιμα; Όχι, λέω μή ξανατρέχουμε στο CAS να βρούμε το δίκιο τους… Αλλά ο ΠΑΟ πήγε πάνω και κέρδισε. Αυτοί νόμιζαν το ίδιο. Υπεροπτικά γαμώψαρα…

Ποιός είπε τη προηγούμενη εβδομάδα πως ο ΟΦΗ είναι περίπτερο του Παναθηναϊκού να του υπενθυμίσουμε πως ο ΟΦΗ μας έχει δυσκολέψει κατά καιρούς; Επειδή δίνουμε παίχτες από δω κι από κει πάει να πεί πως θα κάθονται να χάνουν; Δηλαδή πουτάνες του Gayρου τύπου Πανιώνιος, Ξάνθη (που μιά φορά τον κέρδισε στα πηγάδια κι ακόμα οι τηλε-φρουφρού μας λένε πως υπήρχε δόλος – μωρέ ΨΩΛΟΣ υπήρχε αλλά… – ), που ξεβρακώνονται τη μία για να πάρει το Πρωτάθλημα (2002-2003) και την άλλη κερδίζει ο ένας την ΑΕΚ και μετά έλα γαβρούλη γαμήσέ μας, τί είναι;

Οταν το ‘93 δε βγήκαμε Ευρώπη γιατί ο ΟΦΗ έφυγε με ισοπαλία από το ματς μας, όταν πρόπερσι στο ΟΑΚΑ βάζαμε ένα γκολ, τρώγαμε άλλο ένα και σταμάτησαν τα 2 μεταξύ μας παιχνίδια στο 3-3 αν θυμάμαι καλά, όταν πέρυσι χάσαμε 4-1 στην Κρήτη, αυτό είναι η ομάδα που ξεβρακώνεται και κάνει θελήματα; Μα, σε ποιούς ηλίθιους νομίζουν ότι μιλάνε; Ελεος δηλαδή οι άνθρωποι δεν αντέχονται.

Σαν τελικό σχόλιο στο σημερινό Ποδοσφαιρικό Post, θα αφήσω μία εικόνα και τα σχόλια δικά σας. Δεν είναι ο πρώτος που τα λέει. Είναι τουλάχιστον ο 3ος διαιτητής που τα λέει, κι αναρωτιέμαι εάν ο Γκαγκάτσης θα τα αφήσει έτσι αυτά τα κρούσματα ή θα τους σκοτώσει μετά από κανά δύο χρόνια.

Καλή βδομάδα να χουμε.

Εχει και Μαύρα Μεσάνυχτα απόψε…

ΥΓ:

Οποιος δε μπορεί να διαβάσει τα γραμματάκια να πάει σε οφθαλμίατρο γιατί εθελοτυφλεί.

1 σχόλια:

Thodoras13 είπε...

Και σήμερα φίλε είχαμε μια από τα ίδια...Ο Βύντρα τον χαβά του, ο Γκούμας αλλού για αλοού, ο Μάντζιος δεν πετυχαίνει ελέφαντα στο ένα μέτρο..δεν ξέρω που θα πάει αυτήν η κατάσταση πραγματικά..