Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2008

Παπαλουκά, κατέβα από το καλάμι, δε σε παίρνει…

ΓΙΑ ΑΡΧΗ, μικρά κόκκινα κουφέτα, ο ΠΑΟ πάντα θα σας τον δίνει κι εσείς θα τον παίρνετε. Ξεβρακωμένες σωβρακοκιλώτες της πάλε ποτέ Τρούμπας, θα μας κάθεστε τσάμπα και μιά ζωή τη πλάτη μας θα βλέπετε.

Ας μή διαλέγατε ΕΜΟ για προπονητή - γιατί κλάψα στη κλάψα σήμερα 800 τεχνικές ποινές θα ‘πρεπε να χει πάρει.

Προχωρούμε στις δηλώσεις Παπαροκά.

Πηγή: www.sportdog.gr

Σχόλια: Του υποφαινόμενου. (Δικά μου, ζώον!)

"Είμαι χαρούμενος που γύρισα στην Ελλάδα, για την πολύ καλή μου εμφάνιση και την πολύ ωραία ατμόσφαιρα που είχε το γήπεδο. Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην Ελλάδα, για την πολύ καλή μου εμφάνιση που πραγματοποίησα και για την πολύ ωραία ατμόσφαιρα που είχε τα γήπεδο και προάγει το άθλημα. Ελειπα έξι χρόνια από την Ελλάδα και είδα ότι έπρεπε να έχω γυρίσει νωρίτερα..."

Όντως, ήταν πολύ όμορφη η ατμόσφαιρα. Κρίμα που δε γύρισες νωρίτερα, πρώτον γιατί δε θα χόρταινες βρισίδι στο όνομά σου, και δεύτερον, πάντα οι πούτσες της Πανάθας στον γάβρο έχουν άλλη γλύκα κι έχασες μπόλικες. Και βέβαια κι οι φωτοβολίδες έχουν άλλη γλύκα όταν σημαδεύουν το ψωνισμένο σου κεφάλι.

"Ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλύτερα από εμάς, παρόλα αυτά δεν μπορείς μέσα σε ένα τέτοιο γήπεδο να παίξεις όπως θέλεις. Δεν είναι δυνατό στα 31 μου να δέχομαι μπουκάλια και να περνάνε φωτοβολίδες ξυστά από τα μάτια μου"

Εννοείται παίξαμε καλύτερα δε περιμέναμε εσένα να μας το δηλώσεις. Και τί εννοείς “Μέσα σε ένα τέτοιο γήπεδο;” Μεγάλο είναι, Ολυμπιακό έργο είναι, 10.000 θεατές είχε. Α, λόγω ασφάλειας λες. Ναι. Θα μπορούσες να ‘χεις φύγει μισός άμα ήμασταν κάφροι. Μήν είσαι αχάριστος. Και ναι, συμφωνώ, στα 31 σου θα ‘πρεπε να σου εκτοξεύουν θερμοσίφωνες και πυροτεχνήματα της 4ης Ιουλίου. Και ίσως μερικούς δονητές σε σχήμα δελφινάκι. Pas mal.

Πάντως, ο "Τεό" δεν θέλησε να σχολιάσει τα δήλωση του Ομπράντοβιτς, που είπε ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού προκλήθηκε από τον πάγκο του Ολυμπιακού: "Τι να πω, ο Ομπράντοβιτς είναι από τους καλύτερους προπονητές", αρκέστηκε να πει.

Πολύ διπλωματικό. Σε τσούζει που στο πήραμε το Ευρωπαϊκό πρόπερσι έ; Και ναι, είσαι μικροπρεπής. Δεν είναι ένας από τους καλύτερους, είναι Ο καλύτερος κι αυτό το λένε οι αριθμοί. Οσο ο δικός σου προπονητής σκουπίζει τις μύξες του από το κλάμμα, ο δικός μας κάνει πάρτι πάνω στις κούπες. Get over it.

3 σχόλια:

Laplace είπε...

den tis xalase...

peslac είπε...

Ξαφνικά χαίρομαι απίστευτα που δεν ασχολούμαι με αθλητικά!!

Thodoras13 είπε...

Ας κοιτάξει πρώτα την προσωπική του απόδοση, που χθες έκανε 6 λάθη και έκαψε την ομάδα του που περιμένει αυτόν να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά στα μεγάλα παιχνίδια, και μετά ας σχολιάσει και την ατμόσφαιρα...

Πάντως, αφού και με Παπαλουκά-Τσίλντρες-Βούϊσιτς τρώνε 17 πόντους, τι να πω, θα μας πάρουν το πρωτάθλημα μόνο όταν ο ήλιος βγει από την δύση..