Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2008

[Review] CSI: NY – The Game

fapg5s

Μετά από ενάμιση χρόνο αφότου βγήκε το CSI:4 (με ιστορίες του Βέγκας κι εμάς πρωταγωνιστές), περίμενα ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ένα νέο CSI και πόσω μάλλον με τους λατρεμένους μου Στέλλα και Μακ.

Και βγήκε. Και το κατέβασα. Και είμαι η ζωντανή απόδειξη ότι το cracking και το illegal των σπασμένων παιχνιδιών είναι σωτήρια για τα πορτοφόλια μας.

Όσοι έχετε παίξει τα προηγούμενα 4 παιχνίδια CSI της UBISOFT, σας παρακαλώ don’t bother με το CSI:NY.

Είναι μία τσαπατσουλεμένη έκδοση της UBISOFT γύρω από τη σειρά των παιχνιδιών κυρίως, καθώς χωρίς αυτήν θα μπορούσαμε να ζήσουμε άνετα.

  • Απογοητευτικό gameplay: Είναι απαίσιο, όταν έχεις “μάθει” σε ένα υπερ-ρεαλιστικό παιχνίδι με ψηφιακά μοντέλα ηθοποιών, τα οποία κινούνται, μιλάνε, πράττουν και σε συμβουλεύουν, να φτάνεις να παίζεις ένα παιχνίδι μιάς τόσο μεγάλης σειράς και τόσο μεγάλης εταιρίας το οποίο είναι στάσιμο (αντί για ενεργό παιχνίδι έχουμε σταθερές εικόνες, ζωγραφισμένες, με αλλαγές ανατομικές και δράσης ΤΟ ΠΟΛΥ των 3 καρέ. Απογοητευτικό όταν έχεις φάει τον εγκεφαλό σου στα προηγούμενα παιχνίδια στις 3 βαθμίδες δυσκολίας όπου κάθε HINT μετράει εις βάρος σου, όταν τρώς μερόνυχτα να σκέφτεσαι τον κάθε φόνο και να κοιτάς 1000 φορές τις σκηνές εγκλήματος, τα πτώματα και το lab, να παίζεις ένα παιχνίδι το οποίο eventually σε οδηγεί μόνο του στη λύση, καθώς θυμίζει πάρα πολύ τα παιχνιδάκια τύπου Seek and Find με χαζά γριφάκια χρηματοκιβωτίων, και ηλίθια drag n drops για να μπορέσεις τελικά να μιλήσεις με κάποιον μάρτυρα ή ύποπτο. Ούτε το Τρίγωνο των Σχέσεων, ούτε χαρτοφύλακας, τίποτα.

Μέσα σε 2 ώρες και κάτι έβγαλα 2 από τους 5 φόνους και πραγματικά, ενώ το παιχνίδι το περίμενα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ και αδημονούσα ακόμα περισσότερο, απογοητεύτηκα ΟΙΚΤΡΑ.

Μπορείτε να το βρείτε ψάχνοντας στη Google “CSI NY Game Rapidshare” και να το δοκιμάσετε.

Αν όμως έχετε παίξει τα άλλα, ενδεικτικά το “Three Dimensions Of Murder” ή το “Dark Motives”, ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ με το συγκεκριμένο.

Τσαπατσούλικο, βιαστικό, τό μόνο καλό που έχει είναι οι γνήσιες φωνές των πρωταγωνιστών.

Καλύτερα να περιμέναμε κανά χρόνο ακόμα παρά να παίξουμε αυτή τη βιαστική φόλα.

Βαθμολογία:

2/10

(Και πολλά του βάζω)

4 σχόλια:

Laplace είπε...

μανατζερ επαιξες?

2_DiE_4 είπε...

pw pw kai to legame kiolas pote tha vgei kai pote tha vgei kai na einai kai malakia de lei :'(:'( mia sfougaristra re paidiaaaaaa den einai swsta stuff auta mercy us :(:(

Skouliki είπε...

εχω φαει τρελο κολλημα με αυταααααα

σου λεωωωωωωωωω αμοκ ετσι

cirrus είπε...

Πραγματικά απαίσιο. Πήραν μια φοβερή σειρά και φτύσαν ένα ανεγκέφαλο hidden object game. AVOID!