Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2008

Μέταλιστ... Φονική ομάδα, τρομερή φανέλλα, μεγάλη πορεία στην Ευρώπη

Τί;

Γελάτε;

Μα γιατί;

Τα ίδια και χειρότερα λέει ο παλιάτσος της Ευρώπης.

Τη προηγούμενη βδομάδα, λέγανε πως η Μπενφίκα είναι ισοδύναμη με την Ιντερ (ένα “LOL δε φτάνει”) και πως έκαναν απόσβεση της εκτός έδρας νίκης του ΠΑΟ στο Μιλάνο με μία εντός έδρας νίκη με μία ομάδα που ούτε οι διοικητές της ξέρουν από πότε έχουν να δούν Champions League.

Κι όχι μόνο αυτό, αυτές οι κολομπίνες είναι ακόμα στους 64 του UEFA, με αισχρά αποτελέσματα, ενώ ο ΠΑΟ είναι με το ένα πόδι στους 16 του CL με αρκετά καλά αποτελέσματα – αν εξαιρέσουμε τη γκαντεμιά στη Κύπρο – . Και τολμάνε οι κομπλέξες να μιλάνε για θρίαμβο επειδή δεν ήταν αυτοί καλοί αλλά επειδή η Μπενφίκα ήτανε Χ-Α-Π-Α-Τ-Ο κι αυτό φάνηκε σήμερα!

Η ΑΕΚ ρε παιδιά εκτός έδρας νίκη στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (το Κορατς δεν υπάρχει πιά κι όποιος το θυμηθεί καλά Σαράντα) ποτέ! Ε, λοιπόν σήμερα τη Μέταλιστ θα τη νικούσε.

Ασε, που ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ έπαιξαν οι κλόουν προκιματικά και φάγανε τον ΠΕΟΥΛΟ. Κι έτσι θα γινόταν ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ αν οι βαθμοί που έφερε ο ΠΑΟ δεν τον συμφέρανε να μπεί αυτόματα στους ομίλους.

Μιλάει η θύρα λ-ΕΦΤΑ η οποία μετά από 12 χρόνια στάνταρ 6 παιχνίδια champions league ανά έτος, έκανε ΜΙΑ ΔΥΟ ΝΙΚΕΣ εκτός, και εξισώθηκαν με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ξαφνικά ο οποίος από την αρχή του συλλόγου μέχρι σήμερα μετράει ΠΟΛΛΑ διπλά και τουλάχιστον μία 25αριά τα τελευταία 40 χρόνια Champions League και UEFA.

Δηλαδή πιάσε το μουνί και χτένιστο!!

Ξαφνικά από κει που “δεν αλλάζανε με τίποτα το Ελληνικό Πρωτάθλημα” για κάποιο Ευρωπαϊκό (όσα δε φτάνει η αλεπού), έκαναν το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ πιό δύσκολο από το Champions League. Τί μας λες ρε παρδαλή πόρνη της Τρούμπας;

Ελεος δηλαδή έλεος

Και δε βγαίνει και κανένας να τους πεί πως τον ΠΟΥΤΣΟ θα τον φάνε από όλους στην Ευρώπη.

Εδώ καλά – καλά όταν κέρδισαν 6-2 την Μπάγερ (νομίζω τη τότε φιναλίστ Κυπέλλου Πρωταθλητριών – η οποία βέβαια δεν είχε τίποτα και κανέναν ίδιο στην ομάδα), το παίζανε κάπως, μας κουνιόντουσαν, και μείναν ΕΛΛΑΔΑ τελικά.

Αλλά έτσι είναι με τα μικρά κόκκινα χυλοπιτάκια.

Δε μας χέζετε κύριοι.

Ιδού η συνοιρμική σκέψη του Γάβρου, συνεχιζόμενη από τη δική μου.

  • Μπενφίκα = Ιντερ
  • Μπενφίκα – UEFA (64) / Ιντερ – Champions League (32)
  • οσφπ κέρδισε Μπενφίκα – ΠΑΟ κέρδισε Ιντερ
  • Μέταλιστ κέρδισε οσφπ
  • Αρα: Μέταλιστ > Μπενφίκα
  • Αρα: Μέταλιστ > Ιντερ.

Τον Λουϊς Μπουνιουέλ τί τον έχετε, είπαμε;

ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ ΛΕΜΕ.

3 σχόλια:

Laplace είπε...

καλημερα..
απαξιω να ασχοληθω με ομαδα που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΣΕ ΘΕΣΗ να προκριθει παιρνοντας μια θεση στους 3 απο τους 5 του ομιλου τους στο ουεφα

Prince Of The City είπε...

Εχεις δικιο -
Ομως οταν ασχολουνται με εμας, δε μπορω να το αφησω ετσι...

Καραγκιοζακια!

Thodoras13 είπε...

Μια ακόμα ομάδα που γίνεται γνωστή στην Ευρώπη επειδή είχε την τύχη να πέσει στον ίδιο όμιλο με τον θίασο του Πειραιά! Τους έχω ικανούς μετά τις ξεφτίλες με ανόρθωση, γαλατά και μέταλιστ να χάσουν και από την χέρτα μέσα στο τηγάνι και να αποκλειστούν.

Τελικά όσα χρόνια και να περάσουν, κάποιες αξίες παραμένουν διαχρονικές..