Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2008

Κομπλεξάρες

Ρε κουρέλες τόσο πολύ θέλετε να γίνεται Παναθηναϊκοί;

Γιατί αν δε παίρναμε εμείς το διπλό στο Σάλκε και αν εμείς δεν πανηγυρίζαμε έτσι για να πικάρουμε τους Γερμαναράδες (το όλε είναι Γερμανικό αλλά που να το ξέρετε, μικρά πενιχρά φερέφωνα), δε θα το ξέρατε ούτε εσείς, ούτε η Εθνική το 2004, και σίγουρα ούτε κι ο κάθε πικραμένος που κάνει μιά νίκη δίχως σημασία.

Ναι άνευ σημασίας.

Οταν η αντίπαλός σου έχει φάει πεντάρες από παντού, το να της ρίξεις 4 είναι όχι μόνο αποτυχία αλλά και αυτονόητο. Αλλά δε πειράζει, ότι μπορεί ο καθένας. Ο ένας παραλίγο εκτός από τους 32 του UEFA Cup κι ο άλλος στους 8 σχεδόν του Champions League. Υγεία να ‘χουμε, ο Θίασος της Ευρώπης συνεχίζει προς τέρψιν των καταβεβλημένων και καταθλιπτικών ώς θεραπεία γέλιου.

 

Βιγιαρεάλ λοιπόν για τον Παναθηναϊκό (δεν ασχολούμαι με αυτή τη… Σεν Ετιέν, η Βιγιαρεάλ έχει πάει και στους 4 του Champions League για σας τους αμόρφωτους που ούτε με κυάλι δε το ‘χετε δεί – εμείς το ζήσαμε 4 φορές).

Με μία καλή εμφάνιση, οι 8 είναι κοντά.

Προσοχή, και προτεραιότητα θέλει.

Και ποτέ δε ξέρεις… Εδώ είναι το ταξίδι…

2 σχόλια:

Laplace είπε...

ΕΙΜΑΙ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΦΙΛΕ!
ΤΗΝ ΕΧΩ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!
51-49 ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥΣ
ΜΕ ΓΑΒΡΟΥΣ,ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ?

ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΕΙ ΜΩΡΕ!
ΠΟΙΟΣ ΑΣΟΧΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ?
ΤΗΝ ΤΝΡΟΠΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ?

eri είπε...

Hello!
Έχω καιρό να δω ματς με παο ή γαύρο στην ευρώπη γιατί βαριέμαι, μου φαίνεται ότι οι ξένες ομάδες παίζουν παιχνίδι κ οι ελληνικές παίζουν άμυνα, άσχετα βέβαια με το αποτέλεσμα.
Μπράβο στην παναθα που δίνει βαθμούς σταθερά εδώ κ χρόνια στην Ελλάδα!Keep walking!

P.S. Να ρωτήσω??Έπεσε λογοκρισία σε εκείνη την ανάρτηση?!