Τρίτη 26 Μαΐου 2009

Ακόμα και με PC στον τεχνικό, δε μπορώ να μή γράφω για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

Ας πάρω τα πράγματα από την αρχή.

  • Εφυγε ο Τζίγγερ! Ουάου. Κάποιο λάκκο έχει η φάβα, ναι; Δε μπορεί… Στον αγύριστο τέσπά.

  • Εφυγε και ο Βγενό! Προσωπικά πιστεύω πως το συγκεκριμένο άτομο έκανε μεγάλο κακό τον τελευταίο καιρό στο Σύλλογο. Δε βγαίνεις κύριε να πεις ότι ο ΠΑΟ είναι απλά ένα χόμπι. Με τον Τζίγγερ κι εσύ. Για ταβλάκι. Στο καλό και να μας γράφεις.

  • Γαμήσαμε τους γάβρους στο ΟΑΚΑ και πάμε για ΣΚΟΥΠΑ. Μέσα στο ΣΕΦ, να πανηγυρίσει κι ο Μπουρούσης τα ατέλειωτα ερωτικά σήματα. Όπως και να ‘χει όμως, καλός ο επιφημός και το γιούχο – όχι όμως κι η καφρίλα με τον Βασιλόπουλο.

  • Ο Παναγιώτης (ο Γιαννάκης καλέ) ζήτησε συγνώμη… Τί μας λες. Σήμερα δε το ‘χασες στο καλάθι το ματς; Μή κοιτάς… και τη διαφορά που έκανες ήταν για να νομίζεις πως μπορείς… Ψυχολογικός πόλεμος παιδί μου… Τα κάνει όλα λιάδα…

  • Από το www.sport.gr:

    Περίπου 150 οπαδοί του Ολυμπιακού βρέθηκαν στο Ρέντη και... υποδέχθηκαν το πούλμαν της ομάδας, αποδοκιμάζοντας τους παίκτες και τον Παναγιώτη Γιαννάκη. Το πρόβλημά σας είναι ότι ελπίζετε ρε πούστη μου. Τέτοια μαλάκινση εγκεφάλου!!

  • Από το www.sport.gr: Τα σκηνικά απείρου κάλους που έλαβαν χώρα στο ΣΕΦ δεν πέρασαν απαρατήρητα από τον Αθλητικό δικαστή όπου σύμφωνα με την απόφαση του η τιμωρία του Ολυμπιακού θα είναι ιδιαίτερα βαριά. Συγκεκριμένα οι ερυθρόλευκοι θα κληθούν να πληρώσουν πρόστιμο ύψους 50.000 ευρώ ενώ θα πρέπει να εκτίσουν ποινή δύο αγώνων κεκλεισμένων των θυρών. Αντε καλέ που έγιναν επεισόδια. Τσκ τσκ τσκ…

  • Για την είσοδο νέων μετόχων στο Εμπαθές Σωματείο στη μπάλα: Μάθανε ότι γαμούσαμε και πλακώσανε κι οι γύφτοι.

  • Κόκκαλης: Πού θα ξαναδει πρωτάθλημα και Κύπελλο ο Βλαβέρδε; Ελα μου ντε. Και τον κυρ-Κίτσο που μαζεύει τα προφυλακτικά στη Τρούμπα να βαζες προπονητή, ντάμπλ θα έπαιρνε. Αφού το τιμ της διαιτησίας είναι σαφώς much better από έναν προπονητή… Η μάλλον, βάλτε τη Playmate 2009, να χουν και μάτια ψάρια οι αγάμητοι του Στόλου…

  • Κόκκαλης: Τι να κάνουμε; Να πάρουμε το ευρωπαϊκό; Είναι εύκολο; Αντε καλέ. Ρε Θείο δε σε αναγνωρίζω. Τί απέγινε η Σουρεάλ πλευρά του ποδοσφαίρου που κατείχες; Που πήγαν αυτά τα “Θα πάρουμε το ΟΥΕΦΑ θα πάρουμε το Τσου-Λου καλύτερα γιατί το ΟΥΕΦΑ μυρίζει”; Απαπα. Δε σε αναγνωρίζω. Προφανώς ο καημένος είναι καταρρακωμένος γιατί όποτε πάει στη youtube και πατάει “olympiakos” (με k) του βγάζει το αποτέλεσμα με τη Γιουβέντους. Κι εγώ θα πάθαινα κάτι… (σπασμούς από το γέλιο)

  • Ο Αγκάμεζ ανανέωσε 2 χρόνια. Αν μάθει να βαράει και σίγουρα σερβίς, να μείνει. Αλλιώς να έρθει στο Δημοτικό Γυμναστήριο του Δήμου Αθηναίων να του μάθουμε τα βασικά.

Αυτά…

Αντε τα λέμε σε κανά 2 μέρες πάλι…


...Bloody Kisses,

The Prince

3 σχόλια:

Laplace είπε...

tso kai lo 13....

Skouliki είπε...

καλημερα μωρε ηθελα να σ ερωτησω

τι ομαδα εισαι ?

Ρρρρρρ

Thodoras13 είπε...

Ότι και να γράψουμε για την ομάδα του μπάσκετ είναι λίγο. Απλά ισοπέδωσε τον καλύτερο Ολυμπιακό της τελευταίας δεκαετίας σε όλα τα επίπεδα. Θεtικό το γεγονός που παραμένει ο Αγκάμεζ, αρκεί να μην κάνει δυο τέλεια και στο καπάκι δυο υπό του μετρίου παιχνίδια.

Όσο για Βγενό, παίζονται σίγουρα παιχνίδια από πίσω..Δεν μπορεί να παρατάει τόσο εύκολα αγώνες και κυρίως χρήματα δίχως το παραμικρό αντίκρισμα..

Περαστικά...στο pc σου!! :)