Κυριακή 11 Μαΐου 2008

Αντίο, Κλουβί. Τη Θέση Σου Θα Πάρει Το Παλάτι.

leoforos9

Το γήπεδο Αποστολος Νικολαϊδης χτίστηκε το 1922 (τσούχτε κάποιοι) από τον Γιώργο Καλαφάτη.

Ηταν το πρώτο γήπεδο που φιλοξένησε την Εθνική Ελλάδος, που έβαλε φώτα και προβολής, που ανέρτησε τον πίνακα του σκορ, που εβαλε χλοοτάπητα, και φυσικά είναι το μοναδικό που κάνει "τρίγωνο" με τα πιό βασικά μέρη της Αθήνας - Ακρόπολις Λυκαβυττός Λεωφόρος.

Δε ξεχνάμε και τον Τάφο του Ινδού φυσικά, που οι πατεράδες μας τσιμέντωναν...

Δε ξεχνάμε τα φοβερά αποτελέσματα που πήρε η ομάδα μας εκεί μέσα, βλέπε το σύχγρονο παρελθόν - Αρσεναλ, Φενέρμπαχτσε, Μπαρτσελόνα, είναι ενδεικτικά του υπέροχου παρελθόντος του πιό ιστορικού γηπέδου της Ελλάδας. Το πιό Ιστορικό, μα και το πιό μικρό της Ευρώπης.

Απόψε,  η γενιά μας, κλείνει την πόρτα του... "κλουβιού" και μετακομίζει εκεί που ξεφτίλιζε τη Γιούβε συστηματικά - στο Ο.Α.Κ.Α. .

Αποχαιρετούμε τον ναό μας, με σκυφτά κεφάλια και δάκρια στην καρδιά μας. Ξέρουμε πως ακόμα κι όταν φύγει από τον χάρτη το γήπεδο, θα περνάμε απο κεί, και το κεφάλι μας θα κοιτά κατά το μέρος του, στο μυαλό μας οι επεφημοί και οι χαρές θα έρχονται.

Λέμε αντίο στο μεγαλύτερο σύμβολο του Συλλόγου μας, έτοιμοι για νέες Ευρωπαϊκές και Εγχώριες περιπέτειες, αυτή τη φορά στο καινούργιο μας παλάτι, στον Βοτανικό.

Λέμε αντίο, στην Λεωφόρο των Ονείρων.

Τα καλύτερα έρχονται.