Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2009

Ο Καβουρογαμόσαβρος των Δυτικών Προαστίων

Ηταν μιά φορά κι έναν καιρό, ένας Ελληνάρας.

Ηταν κατωτάτου επιπέδου, Δημοτικό δε ξέρουμε αν έβγαλε ποτέ, οδηγούσε μέσα στις λάσπες και τα σκατά να βγάλει λεφτά να φάει και το παιζε μεγάλη diva στις γκόμενες και Ελλην Εραστής (θα χέσω).

Δεν έβγαινε τα Σαβ/κα που είχε ρεπάρισμα.

Εμπαινε στο διαδίκτυο και μάθαινε μερικές γκομενίτσες (μουνάκια τελευταίας κλάσης) να γράφουν sagapo moraki κάθε τρείς και λίγο.

Καραφλός στο κεφάλι, τριχωτός στα υπόλοιπα, μιζέριαζε ατελείωτα μέσα σε ένα διεθνές site μιλώντας τα κλασσικά Ελληνοαγγλικά. It’s finish (τελείωσε) και sagapo moraki.

Μέχρι που κάποια μέρα.

Σε αυτή τη μικρή κοινωνία γινόντουσαν διαγωνισμοί διεθνείς κι επειδή ο διάλος το σπάει το ποδάρι του (στη κοινή θα γυρίσει ο τροχός θα γαμήσει κι ο φτωχός), κατάφερνε πάντα και το κέρδιζε.

Και να ‘σου η γκομενίτσα sagapo moraki και Π**** you are the best. Μή φανταστείτε καμμία γκόμενα ΟΚ, όόόόόχι…

Αυτή ήταν η διαδικτιακή πουτάνα “του σχολείου”, αυτή δηλαδή που μόνο οι τοίχοι δεν την έχουν γαμήσει ακόμα και το παίζει και μοιραία.

Αυτός, πάνω στη κάψα του, στον πανηγυρισμό και τη τεστοστερόνη, αυτο-ονομάτηκε Καβουρογαμόσαβρος.

Αν του μίλαγε γυναίκα, τον ζήλευε, τον ποθούσε τον ήθελε απεγνωσμένα να τον ταϊσει τζατζίκι και να του τρίψει τη τριχωτή κοιλίτσα – να του σκουπίζει το στόμα από το κρεμμυδάκι και τον γύρο – δε μπορούσε να πιστέψει πώς καμμία θα του έφερνε αντίσταση.

Ομως, το πρωϊ, πάλι χαμάλης ντελιβεράς, καραφλός και πλαδαρός να μή μπορεί να πουλήσει τσαμπουκά σε κανέναν.

Το βράδι όμως έβαζε την στολή του Καβουρογαμόσαβρου κι έβγαινε παγανιά στα ιντερνετικά σοκάκια, σοκάροντας τις αδέσποτες γάτες που περίμεναν στην γωνία ένα μεζεδάκι.

Και το πρωϊ, πάλι ανέραστος, μόνος, άχρηστος κι αμόρφωτος να παλεύει να βγάλει το ψωμί του (αλλά και τον λογαριασμό του adsl).

Κι όλη του η ζωή εκεί σταμάτησε – οι άνθρωποι θα θυμούνται το βρωμόστομα, το επίπεδό του και την βιτρινοποίηση της ηλιθιότητας.

Θα τον θυμούνται πάντα σαν τον Ελληνάρα, που ενώ δε διαβάζει τη πινακίδα πως το πάρκινγκ απαγορεύεται, εκείνος θα παρκάρει και με περίσσιο θράσσος θα πεί πώς πρώτη φορά το βλέπει αυτό, πως απαγορεύεται μόνο για το αμάξι του, και γενικά μαγκιά, κλανιά και κώλος φινιστρίνι.

Speak Only English In The Lobbies, Please.

3 σχόλια:

Laplace είπε...

χαχαχαχαχα υοαρχει οντως αυτος ρε φιλε?η ειναι φανταστικο προσωπο?χαχαχα

2_DiE_4 είπε...

e kala eisai apisteutos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
to kalytero gelio pou erixa apo thn wra pou mphke to 2009 kai isws kai to monadiko lmao
opws einai pata tou mia english translation kai valtw profil =))

Prince Of The City είπε...

@Laplace: Είναι υπαρκτό πρόσωπο!

@2_Die_4: Δε παίζει μαλάκα θα με πάρουν με τις πέτρες!!