Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2009

[Review] Free Screen Capturer | ‘Ισως ότι καλύτερο σε δωρεάν screenshotting!

Κι έτσι όπως κωλοβάραγα στο δίκτυο, πέτυχα ένα πρόγραμμα φωτογραφίας οθόνης, δωρεάν, με πολλές επιλογές και κυρίως καθαρό από μαλακίες.

-Το φορμά που χρησιμοποιεί by default είναι το .png

-Τρέχει στην εκκίνηση του Η/Υ (ή όχι)

-Εχει 4 επιλογές φωτογράφισης:

Fullscreen, Current Window, Window, Region

-Εχει και αποτύπωση σε png, αλλά και σε .avi και Windows Video 9

-Αντιγράφει στο Πρόχειρο, αποθηκεύει σαν φωτογραφία, κάνει αποστολή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, ή το στέλνει στον Printer

-Εχει πολλές επιλογές – Αλλαγή στον φάκελλο αποθήκευσης, πλήρη λίστα με τις συντομεύσεις πληκτρολογίου για καλύτερο screenshot, απενεργοποίηση/ενεργοποίηση να τρέχει στο startup, και αν πατήσεις Shift μαζί με τον συνδιασμό πλήκτρων κάνει skip τον διάλογο αποτύπωσης και αποθήκευσης (βλ. Φωτό – κλικ για μεγέθυνση). Κι έχει κι άλλες τόσες επιλογές ώστε το πρόγραμμα να ραφτεί και να κοπεί στα μέτρα των αναγκών του καθενός.

Γρήγορο και στυλάτο, μπορεί να κάνει ότι θέλει ο καθένας χωρίς ενοχλητικά παράθυρα και previews  - παρά μόνο με έναν ήχο πως ναι το πρόγραμμα δούλεψε τελικώς!

Είναι τελείως δωρεάν, μπορείτε να το βρείτε στο επίσημο site.

Μόλις το εγκαταστήσετε θα σας ζητήσει ένα κλειδάκι για να το χρησιμοποιήσετε.

Μή τρομάξετε – δεν είναι φάρσα – απλά κάντε κλικ στον σύνδεσμο του παραθύρου για να μεταφερθείτε σε μία φόρμα ΔΩΡΕΑΝ καταχώρησης του προγράμματος και να λάβετε το κλειδάκι σας το οποίο θα ‘ρθει αμέσως στο inbox του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομίου. Copy/Paste και πατήστε ΟΚ χαλαρά.

Είναι ελαφρύ και πολύ τζιτζάτο, αξίζει τη προσοχή σας εάν χρειάζεστε τέτοια προγράμματα στη περιήγηση του Internet :-)

 

 

BLOG UPDATE:

Η δημοσκόπηση για το Lara Croft: Cover Story έκλεισε ως “ναι” με διαφορά 2 ψήφους! Αναμείνατε…