Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2009

Οι ABBA Επανενώθηκαν Χτές Το Βράδυ, Στα VIP Του Καραϊτάβλι

Πηγή, ο Sportdog.

Βατερλό!

ΞΥΠΝΗΣΕ ΠΑΛΙ Ο ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ- Το υπέρτατο θαύμα στο «Ζοφρουά Γκισάρ» θα κυνηγήσει ο Ολυμπιακός! Οι «ερυθρόλευκοι» παρουσίασαν το πιο κακό αγωνιστικό τους πρόσωπο, γνωρίζοντας δίκαια την ήττα με 3-1 από την Σεντ Ετιέν στο Καραϊσκάκη και πλέον θα πρέπει να κυνηγήσουν την ολική ανατροπή στη Γαλλία, κερδίζοντας με τρία γκολ διαφορά. Οι Γάλλοι, παίζοντας απλά, κατάφεραν να μπλοκάρουν τους αγχωμένους πρωταθλητές(ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ) Ελλάδας, σημειώνοντας τρία γκολ με τους Ιλάν (12’), Ντερνίς (43’) και Γκομίς (91’). Στην αντίπερα όχθη, ο Ολυμπιακός ήταν κακός, βρέθηκε να κυνηγάει νωρίς το σκορ, με αποτέλεσμα να ρισκάρει, όντας εκτεθειμένος στην άμυνα. Το μοναδικό γκολ των Πειραιωτών πέτυχε ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 63’.

Πωπω μιλάμε, έχω λυθεί στα γέλια!! Δε μπορώ να ισιώσω μέση από το τέλος του αγώνα!!!

Τί να πρωτοπώ!?

Που βγάλανε τη Σεντ-Ετιέν ΟΜΑΔΑΡΑ;

Που το παίζουν Μίλαν και τύπου θα πάω Γαλλία να νικήσω με 3 γκολ διαφορά;

Που το μοναδικό γκολ κι εκεί με πέναλτι το σημείωσαν!?

Που η εικόνα της ποιότητας μίας ομάδας είναι στην Ευρωπαϊκή πορεία και μέχρι στιγμής έχουν ενθύμιο από εκατοντάδες πέη αντίπαλων ομάδων;

Βαλβέρδε: Όταν νικάς όλα είναι καλά, όμως όταν χάνεις, όχι

Μπα, τί φιλοσοφία ρε μεγάλε ήταν αυτή; Το σκέφτηκες πολύ για να το ξεστομίσεις; Πρόσεχε γιατί θα αναστηθεί ο ΝτεΚαρτ κι ο Καντ και θα σε στοιχειώσουν. Δε το ξέραμε πως όλα είναι καλά όταν νικάς! Πώ ρε φίλε ΙQ κι I-Γιαννιού που ‘χει το άτομο ρε. Βάλτε τον Λέκτωρα στη Πάντειο, δε γίνεται τέτοια φιλοσοφική ευφυϊα να πάει χαμένη, τσκτσκτσκ…

Λέει κι η άλλη η σπαρταριστή τζίνιους στο στούντιο του Σκάϊ “όλα θα ταν διαφορετικά αν μέτραγε το γκολ που ακυρώθηκε στον λαγό”.

Ναι, αν ήσουν στην Ελλάδα και ρωτήσεις κάποιον φίλαθλο αντίπαλης ομάδας θα σου έλεγε πώς ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΕΚΤΟΣ ΘΕΣΗΣ. Αλλο που στο Ελλάντα τα επιθετικά φάουλ και τα οφσάϊντ δε μετράνε ως Διεθνής Κανόνας Ποδοσφαίρου (ποιός θα ξεχάσει τον Χούτο να φεύγει από το μισό του γηπέδου και πίσω από τη γραμμή της σέντρας καρα-οφσάϊντ και να σκοράρει κι άλλα τέτοια τραγελαφικά).

Αυτό είστε κύριοι…

LA PUTANA DE EUROPA είστε…

Πόσο σας πλήρωσε η Γαλλική ομάδα για το υπέροχο γαμήσι που σας έκανε δε μας είπατε…

Αέριο γέλιου ήταν η ομάδα σας σήμερα…

ΕΥΤΥΧΩΣ βέβαια γιατί έχουμε και την οικονομική κρίση, τα προβλήματά μας κι είστε και μία ευχάριστη παρένθεση στη σοβαρή – κατα τ’άλλα – ζωή μας.

Παρεμπιπτόντως… Αυτό που λέτε συνέχεια για την απόρθητη (;) έδρα σας, τί έγινε σήμερα;

Δε τους πτόησε τους Γάλλους; Πώπω φίλε… Κακομοίρηδες…

ΠΑΙΔΙΑ… ΞΕΣΚΟΥΜΠΩΘΕΙΤΕ… ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ…