Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2009

Απόφαση Τελευταίας Στιγμής: Ο Βασιλιάς Καρνάβαλος Φέτος Είναι Ο ΟΣΦΠ Και Θα Καεί Τη Καθαρά Δευτέρα!

eurothrinos

Ετσι… Τα πράγματα στη θέση τους…!

Ο ένας μένει στους 32 του ΟΥΕΦΑ, ο άλλος ήδη στους 16 του CL και με το ένα πόδι στους 8 για πολλοστή φορά στην ιστορία του συλλόγου και – το σημαντικότερο – μετά από 5 χρόνια αποτυχημένης παρουσίας/απουσίας.

Πέρσι, ο ΠΑΟ αποκλείστηκε από το ΟΥΕΦΑ με ΙΣΟΠΑΛΙΑ, ο άλλος ξεφτιλίζεται τρώγοντας 5 από την 17η ομάδα του Championat, και βρισκόμενος +10 και βάλε βαθμούς στην πρώτη θέση του (πέτσινου)Πρωταθλήματος.

Όπως έγραψε ο Ρομποτάκος, (από τον οποίο βούτηξα και την εικόνα) σήμερα κοιτάχτε τα εξώφυλλα των εφημερίδων, praising τα αδελφά σας σωματεία που ξεβρακώνονται εντός συνόρων. Τρομερή επιτυχία.

Και επαναλαμβάνω: δε φταίει η εμφάνιση του ολυμπιλαγού για τη ξεφτίλα. Η ανεπάρκεια των άλλων ομάδων φταίει, που δε τους κόψανε τον αέρα νωρίτερα.

Τη μία θέλουνε το Τσάμπιονς Λιγκ, την άλλη τελικό ΟΥΕΦΑ και μάλιστα να το πάρουνε κι όλας. Ούτε η Αρσεναλ, ούτε η Λίβερπουλ, ούτε η Τσέλσι, η Ρεάλ κι η Μπαρτσελόνα τέτοια αλλαζονεία. Έλεος.

 

Ο Κράουσνερ, λέει, είχε αδικήσει στο παρελθόν τους βλάχους από το Βίγια Ρεάλ. Ναι. Στα παπάρια μας. Αν δε μπορείς να είσαι αντικειμενικός, γίνε δημοσιογράφος, όχι διαιτητής. Ξεφτίλα, έχεις και σάϊτ. Τσα μωρή Πριμαντόννα.

 

Ο Μπλάνκο, λέει, θέλει το Κύπελλο. Κι εγώ “θέλω μία τσόππερ”.

 

Ο Βαλβέρδε λέει τα όνειρα είναι τσάμπα. Προφανώς στο ματς του λαγού κοιμότανε ακόμα, γιατί δεν άντεχε τη πραγματικότητα.

 

Κι έχεις κι από την άλλη το ντέρμπι. Κύριοι, ένα πράγμα θα πώ. Αν νικήσουμε, νικήσαμε. Δεν θα ‘χει μεγαλύτερη αξία από το Χ του Μαδριγάλ. Επίσης, όλες οι φυλλάδες ήδη προπαγανδίζουν πως “ο γάβρος θα βρει εξιλέωση μέσα από το ντέρμπι” και δε θα ‘ναι η πρώτη φορά που θα μας πετσοκόψουν επειδή ο γάβρος είναι ανίκανος. Μόνο έτσι θα ξεχαστεί το φιάσκο του ΟΥΕΦΑ. Αν πάλι δε κερδίσουμε, ο γάβρος θα καταφέρει αυτό που είπαμε μόλις, κι εμείς θα ξανασπείρουμε μόνοι μας τη διχόνοια και τη καχυποψία. Για μένα ο Τεν Κάτε, έχει ήδη κάνει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ καλά στην ομάδα μας, διότι κρίνω από τα αποτελέσματα εκτός Ελλάδος, κι όχι από τα εντός.

 

Last, but not least, αυτός ο Ανωνυμάκος που άφηνε τα αστεία σχόλιά του στο μπλογκ μου, δε μπορεί να πληκτρολογήσει επειδή τον ενοχλεί η πλερέζα; ‘Η μήπως ως ήθισται στους γάβρους έχει χωθεί σε ένα λαγούμι και κρύβεται εως ότου περάσει η μπόρα από το κωλολίμανο;

2 σχόλια:

Laplace είπε...

καλησπερα αδελφε!
ευχαριστω για την αναφορα!
δεν βαζουν μυαλο,οσα χρονια κ να περασουν..

Prince Of The City είπε...

Δε κάνει τίποτα, φίλε..

Να κλέβουμε αλλά να λέμε κι από που....


Δε βαζουν μυαλο γιατί δεν εχουν!