Πέμπτη 9 Απριλίου 2009

Ομάδα “Ε” και UFUS REGULARIS ©

Για τους άσχετους του θέματος, παραθέτω από την Βικιπαίδια:

Η Ομάδα Έψιλον είναι μια "φανταστική" μυστική οργάνωση που υποτίθεται ότι αποτελείται από Έλληνες επιστήμονες, πιλότους, επιχειρηματίες και πολιτικούς. Αφορά σε μια θεωρία συνωμοσίας που κυκλοφορεί σε ορισμένους κύκλους στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια.

Υποστηρίζεται ότι η ομάδα χρησιμοποιεί μυστική και ανώτερη, ανύπαρκτη μέχρι σήμερα τεχνολογία (αντιβαρύτητα, τηλεμεταφορά κλπ.) για την άμυνα της Ελλάδας και την κυριαρχία του Ελληνικού πολιτισμού/ διαφώτισης στον κόσμο. Οι υποστηρικτές της διατείνονται ότι υπάρχει από την αρχαιότητα και ότι οι δημιουργοί της/ οι σημερινοί αρχηγοί προέρχονται από τον Σείριο, ενώ κατα άλλους όλο το Ελληνικό φύλο προέρχεται από εκεί. Άλλοι ισχυρισμοί που έχουν υποστηριχτεί για την οργάνωση είναι ότι διαθέτει μυστικές βάσεις στη Σελήνη και ότι πήρε ενεργό μέρος στην προστασία της Κύπρου από την Τουρκική εισβολή το 1974. Συγκεκριμένα ο τελευταίος ισχυρισμός είναι του Ανέστη Κεραμιδά, συγγραφέα και ένθερμου υποστηρικτή της ιδέας της ύπαρξης της ομάδας, σύμφωνα με τον οποίο κατά τη διάρκεια της εισβολής Ούφο της Ομάδας Ε κατέστρεψαν Τουρκικά τανκς αποτρέποντας τους Τούρκους από την κατάκτηση ολόκληρου του νησιού.

Η Ομάδα Έψιλον αναφέρθηκε αρχικά από τον Ιωάννη Φουράκη. Αργότερα συγγραφείς όπως ο Ανέστης Κεραμιδάς και ο Γεράσιμος Καλογεράκης ανέπτυξαν τη θεωρία τους σε βιβλία τους. Υπάρχουν αρκετοί που πιστεύουν στην ύπαρξη της Ομάδας, και έχουν εμφανιστεί διάφοροι (ακόμη και στην τηλεόραση) υποστηρίζοντας ότι είναι μέλη της μυστικής οργάνωσης.

Οι εν λόγω συγγραφείς προσπαθούν να πείσουν μέσα από τα βιβλία τους για την ύπαρξη της ομάδας Έψιλον και να καταδείξουν το ρόλο που διαδραματίζει στην εξέλιξη των γεγονότων παγκοσμίως. Χαρακτηριστικό τους για μια περίοδο ήταν η πολεμική κατά της Χριστιανικής πίστης και ένα αρχαιόφιλο προφίλ που όμως πολύ σύντομα εγκαταλείφθηκαν και υιοθετήθηκε η πότε έμμεση και πότε άμεση υποστήριξη της κρατούσας Ορθόδοξης θρησκείας (ο εκ των πρωτεργατών Κεραμμυδάς υπήρξε μάλιστα υποψήφιος βουλευτής του πολιτικού κόμματος ΛΑ.Ο.Σ.).

Ως χαρακτηριστικό των υποστηρικτών της ομάδας διαφαίνεται και ένας ακραίος αντισημιτισμός. Θεωρούν υπεύθυνο για τη σημερινή κατάσταση ανά την υφήλιο τους Εβραίους και ειδικότερα τον Σιωνισμό, ο οποίος παρουσιάζεται ως, υποτίθεται, διαχρονικός εχθρός του ελληνισμού.

Εντάξει. Μή κρύβομαι. Κι εγώ μισώ τους Εβραίους. Πιό πολύ με έχουν πεί Ναζιστή, παρά ομαδοεψιλονίτη. (Εκ του ΚΝίτη)

Τί αρχιδιές είναι αυτές; Και μάλιστα με κόσμο που τα πιστεύει!!!

Διαβάζει τα ευφάνταστα κακογραμμένα τεφτέρια των… εξωγήϊνων (I Want To Believe και τέτοια – Α, ρε Μώλντερ είδωλο, τί χάνεις!!) και το τρώνε!!

Περπατάνε ανάμεσά μας οι εξωγήϊνοι!! Αμέ! Τί, δε το ‘ξερες; Trust No-One (Αχ Σκάλλυ τί χάνεις!) – ούτε τον ψιλικατζή, θα σου βάλει τσιπάκι. Και επειδή μύτη-σβέρκο είναι το πρώτο πράγμα που ψάχνουνε, μάλλον θα το βάζουνε στο πέος ή στη κλειτορίδα και θα ‘χει διπλό ρόλο: σεξουαλικής διέγερσης αλλά και εντοπισμού. ClitGPS λέμε…

Και οι πανίβλακες, διότι μιλάμε περί retarted ατόμων πλέον, δε σκέφτονται το εμπορικό της υπόθεσης. Τα ‘δαμε και το 1999. Τί; Μα, δε στα ‘πανε; Καταστραφήκαμε. Πάει η Γή, μπζούφ. Στα εξών συνετέθη.

Και το 1899 αυτά λέγανε.

Αλλά σου λέει.. τα milenia δε πιάνουνε, μιά δεν έπιασε, δυό δεν έπιασε, τί θα κάνουμε; Θα πούμε ότι οι Ελληνες είναι εξωγήϊνοι (Χριστέ μου αν ακούς, συμφώνησε κι εσύ για τη κατάντια μας κι εγώ θα κάνω Πάσχα μαζί σου), και πως το 2012 θα αντιστραφούν οι Κώλοι πόλοι του Ηλιου, της Γής και της Τιτίκας (της γάτας του CERN). Θα γράψουμε και κανά βιβλίο (τί, τα X-Files καλύτερα ήταν;), θα βάλουμε και ένα δυό μαλάκες να λένε ότι είναι από τον Πλανήτη Χαρτοπετσετάκτάκ και έδεσε το γλυκό.

Μετά λένε εμένα φρικιό που το παίζω Vamp και έτσι.

Και βέβαια, δεν εμένουμε εκεί!!

Θα πούμε πως πρόκειται περί συνομωσίας (αμα δε βλέπανε X-Files αυτοί, σας προκαλώ να με παλουκώσετε Οθωμανικά στη πλατεία της Τρανσιλβανίας) αλά Government Denies Knowledge και θα κάνουμε και μερικές “διαλέξεις” πάνω στο θέμα αμολώντας επιστημονικοφέρουσες μπαρούφες και πού θα πάει… Ο φόβος φυλάει τα έρμα κι όλο και κάποιος ανεγκέφαλος θα τσιμπήσει.

Α, άκουσα και το άλλο… “Υπάρχουν καλοί εξωγήϊνοι και κακοί εξωγήϊνοι”. Τί λες; Δε το ξερα, θα χλωμιάσει ο Βούδας και το Τσί θα έρθει τούμπα – και μή μιλήσω ότι το Γιν και το Γιαν θα παραιτηθούν και θα πάνε Μάϊκονος και Σούπερ Πάραντάϊς να ξεσκάσουν. Καλοί και κακοί εξωγήϊνοι… Μάλλον δίκιο έχουν. Εμείς οι Γήϊνοι το είδος μας το διαιρούμε σε Μαλάκες και Εξυπνους.

Ασε το άλλο το θειϊκό…

Οι άλλοι… αυτοί καλέ, οι εξωγήϊνοι, μας ζηλεύουνε λέει.

Ναι, όχι για το κρασί και τη σοκολάτα (αμήν), αλλά επειδή λέει έχουμε τεχνολογία που δεν έχουν αυτοί!!

Τώρα, γιατί εμείς δεν έχουμε καταφέρει ούτε άνθρωπο να πάμε σε άλλο πλανήτη hence το φράγμα του χρόνου (E=mc2 καλό μου, μελέτα) ενώ αυτοί είναι ήδη ανάμεσά μας και ουχί ολογράμματα, ε τότε τί να πώ.

Για τους φανατικούς αυτής της πανηλίθιας αίρεσης έβγαλα και όρο. Ufus Regularis ©. Copyrighted παρακαλώ παραπομπή στο άρθρο!!

ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΣΑΛΑ κύριοι κι απορώ πού τα βρίσκετε τα θύματα.

Μωρέ σας χρειάζεται μιά τρομάρα!!

Στη πυρά ρε!!

Με τις ξενέρωτες!!!

9 σχόλια:

Thodoras13 είπε...

Εντάξει το παίρνουμε στην πλάκα αλλά δυστυχώς υπάρχουν άτομα που πιστεύον όλες αυτές τις μπαρούφες!! Και δεν μιλάω για την γιαγιά μου η οποία έχει πατήσει τα 80 και δεν θυμάται ούτε πως την λένε. Μιλάω για νέα άτομα τα οποία εκεί που βρίσκεσαι σε συζήτηση για την εξωτερική πολιτική της Ελλάδας συο πετάνε την φράση "ποια Τουρκία, όταν έρθει η Ε θα πάρουμε πίσω την Πόλη" ή όταν μιλάς για οικολογικά προβλήματα σου λένε "τίποτα δεν έχει σημασία γιατί το 2012 θα πέσει κομήτης και θα μας θάψει όλους"!!

Χώρια αυτόν τον γραφικό με τα μούσια που βγαίνει συχνά στην εκπομπή του Χαρδαβέλλα και ισχυρίζεται πως πέρα από τον ίδιο μέλος της Ε ήταν και ο... Ωνάσης!! Απίστευτα πράγματα, δεν βγάζεις άκρη..

MpinelikoMistress είπε...

(γέλια)
Παραγματικά γέλασα πολύ πρωί-πρωί πίνοντας τον καφέ μου και διαβάζοντας αυτό το post. Έτσι όπως είναι γραμμένο δηλαδή...

Πάντως, σε μια συζήτηση που είχα για το σχετικό θέμα, μου είπαν πως πολλά πράγματα από αυτά που υποστηρίζουν οι "Ε", αυτά τα περί μυστικής τεχνολογίας κυρίως, περιλαμβάνονται και σε αρχαία ελληνικά κείμενα. Μου είπαν να διαβάσω τα "Ορφικά". Και τα διάβασα. Και ήταν εκεί.
Διαβάζω και το ψάχνω ακόμα...

Prince Of The City είπε...

@Thodoras: Εγώ δεν είχα μιλήσει ποτέ με κάποιον γι αυτό μέχρι χτες όπου κατάλαβα πως είναι να λες "παραιτούμαι από τη συζήτηση"...
Οι άνθρωποι τα πιστεύουν! Και αυτό που λες με τη Τουρκία, και για τα οικολογικά και το άλλο το τύπου "Η Γη θα περασει μια φαση".
Ποιο γραφικο με μουσια στον χαρδαβελλα; Δε μου λεει κατι (δε το πολυβλεπω!).

Καλα λενε για τον Ωναση και μαλακίες, αφου δε ζει για να υπερασπισει το όνομά του... Ετσι με αυτόν τον τρόπο, ξέρεις πόσους ακόλουθους έχω κι εγώ;

@LiLa: Με ξέρεις, όταν έχει rading έχει και χιούμορ, γιατί αλλιώς θα αυτοκτονήσω!!
Οσο για τον καιρό που είναι κοντά... Ολοι οι καιροί κοντά είναι πρεπει να τους πει καποιος... ;)

@Mistress: Χαίρομαι που γέλασες μικρό βαμπιράκι! Αυτό ήταν το point, δυστυχώς όταν συζητούσα για αυτό, δε μπορούσα να τα πω αυτα.

Συνήθως αυτοί οι κολλημένοι, τύπου Χριστιανοί, ΛΑΟΣ και ΚΚΕδες τους λες 45 αμφιβολίες και σου απαντούν με δοξασίες (τρομερές αποδείξεις δε νομίζεις;)

Εμένα δε μου πρότιναν τα Ορφικα, αλλα λέει ένα βιβλίο γραμμένο από εξωγήϊνους... Πλειάδες; Something like that.
Δε θα κάνω τον κόπο διότι η ανθρώπινη παλαβομάρα απειλεί σοβαρά τη ζωή μου κι είμαι νεάκι ακόμα, δε λέει!!

Εγώ πιστεύω πως ναι, κάποιοι αρχαίοι μας ήταν μεγάλοι μάγκες, πχ Δημόκριτος, διότι αυτά που σκεφτόντουσαν για τον κόσμο στέκαν - μαθηματικά/φυσική - και είχαν λίγα λάθη οι θεωρίες τους κι αυτό διότι δεν είχαν τα μέσα να τα επαναλάβουν.

Πιστεύεις ότι αν όντως ο Δημόκριτος ήταν εξωγήϊνος, θα έκανε τη γκάφα να πει πως το άτομο είναι το μικρότερο στοιχείο που συνθέτει ένα αντικείμενο και τον κόσμο; Με τη μία θα έλεγε "το μόριο" και τότε όλη αυτή η ηλίθια ιστορία πάνω στις ήδη κουρασμένες πλάτες των προγόνων μας ίσως να έστεκε περισσότερο.

Αλλά ο Einstein το πε καλύτερα...

2 Πράγματα είναι άπειρα... Το Σύμπαν κι η ανθρώπινη βλακεία...Και για το πρώτο δεν είμαι σίγουρος...

AATON είπε...

Εγώ είμαι ένθερμος υποστηρικτής της ομάδας "Ε", διότι πρόσφατα εγκαινίασα την ομάδα "Μ-Ε" και δεν θέλω να είμαστε μόνοι μας.

Ενημερωτικά, η ομάδα "Μ-Ε" αντιπροσωπεύει τους "Μ@λ@κες-Έλληνες".

Prince Of The City είπε...

XAXAXa Τα 'πες ολα Νίκο, να 'σαι καλά!

MpinelikoMistress είπε...

Ρε συ δεν ξέρω... Αυτή η χώρα τελικά αποτελείται από μικρές-μικρές ομάδες. Το "όλον" δεν το έχουμε δει ποτέ. Αυτό μας έφαγε.
Προβληματίζομαι. Και μετά τους βαριέμαι όλους. Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω μαζί σου. Με λίγα λόγια μας έχουν ταράξει στη μούφα! Απλά μου αρέσει άμα μου λένε κάτι, να το ψάχνω. Λιγάκι. Όσο κάνω κέφι δηλαδή...

Prince Of The City είπε...

Κι αυτό είναι σωστό, Σωκρατικό ;)

Αλλά μερικές φορές πραγματκά αναρωτιέμαι και λέω ότι οι τρελλοί είναι όλοι έξω και τα τρελοκομεία έχουν λογικότατους ανθρώπους...

MpinelikoMistress είπε...

(γέλια)
Δεν νομίζω ότι μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο!

Prince Of The City είπε...

:0)