Παρασκευή 13 Μαρτίου 2009

Get Up. Survive. Get In Bed Again.

- Βάλαμε και το msn live 2009, όχι τίποτα άλλο αλλά κάποια στιγμή θα αναγκαζόμουν. Χαιρέτισα το υπέρτατο BATMANικό μου skin, έκανα τον σταυρό μου ανάποδα, χαιρέτησα τον Αλλάχ και έκανα και θυσία ένα σφαχτάρι στον Διόνυσο, και το εγκατέστησα.

Αποστειρωμένο το Windows Live Mail… Χάλια.

Να διαλέγεις τα χρώματα στη παλέττα, μωβ να του λες, ροζ να το εμφανίζει.

Ασε που αισθάνθηκα σαν να μουν ειδικών αναγκών. ΝΑ! κάτι γράμματα στις επιλογές.

Δε λέω, καλούλι, αλλά λησμονώ ήδη το MSN 8.5 …

- Αυτή τη Νάταλι Θάνου, ποιός τη πηδάει και τη τρώμε στη μάπα κάθε βράδι μεταμεσονύκτια στο STAR;

Οι κουλτουριάρες ταινίες τους φταίξανε και τις βάζουνε με Χ. Τις διαφημίσεις θα ‘πρεπε να τις κάνουν ban με τη μία.

- Στο Ισραήλ είδατε αυτόν που πήγαν να τον διασώσουν και τελικά τους έφυγε από τα 100 μέτρα;

Hilarious. Ποιός ξέρει. Μπορεί να τους ρώτησε τί τρέχει πιό γρήγορα από ένα νόμισμα στη κατηφόρα.

- Η Πανάθα πέρασε πρώτη στον όμιλό της στην Ευρωλίγκα. Από την αδιάφορη Μάλαγα. Στη παράταση. Και κέρδιζε και με 22 πόντους διαφορά κάποια στιγμή.

Μήπως κάποιος πρέπει να κριτικάρει και τους Γιαννακόπουλους κάποια στιγμή; Γιατί δε πρόκειται ούτε Πρωτάθλημα, ούτε το Πέμπτο να το πάρουμε με τέτοιες μαλακίες. Γιατί τόση ανοχή, δε το καταλαβαίνω.

- “Strange Frequency” λέγεται η ταινία που με καθήλωσε πριν από τρείς νύχτες. Σπονδυλωτή, έχοντας κοινό παρονομαστή τη Μουσική. Αξίζει τον κόπο. Λίγο από Twilight Zone και κάτι από “Το Μάτι Της Γάτας” του Stephen King, οι πιστοί και μή, του είδος, προσέλθετε.

- Πτώματα στη Τεχνόπολη στο Γκάζι.

Από το www.in.gr:

Στάση στην Αθήνα, και συγκεκριμένα στην Τεχνόπολη, κάνει στις 7 Φεβρουαρίου η πρωτότυπη, και για πολλούς μακάβρια, έκθεση Bodies. Πρόκειται για την παρουσίαση αληθινών ανθρώπινων σωμάτων και μεμονωμένων οργάνων, από τα εργαστήρια του ιατρικού πανεπιστημίου Dalian Ρlastination της Κίνας.

Η έκθεση, που θα διαρκέσει μέχρι τις αρχές Μαΐου και τελεί υπό την αιγίδα του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων, περιλαμβάνει 217 εκθέματα: 17 ολόκληρα σώματα και 200 όργανα.

Οστά και ζωτικά όργανα, αγγεία, μύες και νεύρα εν ώρα δράσης (π.χ. πετώντας έναν δίσκο ή κλωτσώντας μια μπάλα) αλλά και οι φθορές που υφίσταται το σώμα από το υπερβολικό φαγητό, την έλλειψη άσκησης ή το κάπνισμα (ένας μαύρος από τη νικοτίνη πνεύμονας εκτίθεται δίπλα σε έναν καθαρό) θα περιμένουν όσους έχουν την περιέργεια να δουν πώς λειτουργεί το ανθρώπινο σώμα.

Tα ανθρώπινα σώματα ανήκουν σε ανθρώπους που είτε ήταν δωρητές σώματος, είτε η σορός των οποίων δεν ζητήθηκε από τους οικείους τους, έχουν πεθάνει από φυσικά αίτια, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις είναι προφανή και τα ιατρικά προβλήματα που αντιμετώπιζαν.

Μέχρι σήμερα η έκθεση έχει προσελκύσει πάνω από 11 εκατ. επισκέπτες από το Λας Βέγκας ώς το Σάο Πάολο και από τη Βαρκελώνη ώς την Πράγα.

Μακάβριο αλλά μοναδική ευκαιρία.

Όχι τίποτε άλλο, αλλά δε νομίζω πως θα χουμε ξανά την ευκαιρία να αποκοπούμε από τους σχολικούς σκελετούς τύπου DeAgostini και τις πλαστικές σπλήνες.

Στη τελική μέσα μας τα ‘χουμε, big deal.

Για γερά στομάχια, only.

1 σχόλια:

Ελένη είπε...

δεν ήξερα,δε ρώταγα..
χάλια η νέα έκδοση msn όντως..πιο πολύ την εγκατέστησα γιατί με εκνεύριζε το παραθυράκι που μου τη διαφήμιζε

στην έκθεση αν αντέχεις να πας θα είναι πολύ ενδιαφέρον.είχα μία καθηγήτρια Βιολογίας στο λύκειο που χτυπιόταν κ έλεγε ''μα δεν έχετε καθόλου περιέργεια να μάθετε απο τι είστε φτιαγμένοι?''

:)