Δευτέρα 9 Μαρτίου 2009

Rading: Έλεος Με Κάποιους Bloggers

Ναι, σήμερα είναι ημέρα του rading.

---------------------------------START OF RADING CODE-------------------------------------

- Ο ένας επιμένει πως η Google του κάνει σαμποτάζ στο blog. Αντιγράφω από το φιλικό μου blog την απάντησή μου, κι επίσημα.

Θα μου πείς, γιατί ασχολείσαι με μαλάκες; Το έχω χόμπι.

"Καθώς μου αρέσει να διαβάζω έγκυρα και αντικειμενικά blogs, συνάντησα μία ανάρτηση του κυρίου που διαχειρίζεται το xanthi.pblogs.gr όπου καταδικάζει τη Google πως φιλτράρει τα αποτελέσματα στις ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ (!!!) του μπλογκ του, επειδή λέει, κάνει σκληρή κριτική στον Κώστα Καραμανλή.

Αυτό, εάν το διάβαζα από ένα blog το οποίο φιλοξενείται στην υπηρεσία της GOOGLE, ίσως και να το πίστευα.

Αντ' αυτού, η μπλογκόσφαιρα γέμισε από αναρτήσεις οι οποίες είναι ανατυπώσεις της πρωτοτύπου, δίχως να τους προβληματίσει η παραφύση του θέματος.

Για να μή γίνω επικριτικός, θα ήθελα μόνον να ρωτήσω ως τρίτος, αυτόν τον κύριο.

- Πώς είναι δυνατόν να φιλτράρει η google ΜΟΝΟ φωτογραφίες -κι αυτές καθώς ειπώθη, των τελευταίων αναρτήσεων- αντί να του διακόψει τελείως το προνόμιο εμφάνισης του μπλογκ γενικά στα αποτελέσματα αναζήτησης; Και στη τελική, γιατί (ΑΝ αληθεύει) να μή μπλοκαριστούν τα κείμενα; Οι άσχετοι του διαδικτύου θα πρεπε να ξέρουν πως ένα site διακόπτεται γενικώς, κι όχι μερικώς. Διότι σε κάθε ανάρτηση δημιουργείται μία ξεχωριστή υποURL. Και τα googlebots της μπλογκόσφαιρας θα αναλύσουν τα περιεχόμενα της υποσελίδας ξεχωριστά, προσαρτώντας την στο κυρίως site, εν προκειμένω στο directory http://xanthi.pblogs.gr/ . Συνεπώς, θα πρεπε σήμερα το blog να μην υπάρχει.

- Αν ο Κώστας Καραμανλής είναι τόσο προσβεβλημένος με το εν λόγω blog, γιατί να μή το μυνήσει κατευθείαν, ή ακόμα καλύτερα, γιατί να μήν καταθέσει αναφορά διαγραφής στο parent site που φιλοξενεί το blog, δηλαδή το http://www.pathfinder.gr .

- Γιατί στο παραμικρό πρέπει να βλέπουμε συνομωσίες, δίχως να σκεφτόμαστε παραπέρα, ειδικά όταν φαίνεται να δημιουργείται ένα θέμα γύρω από αυτό;

Επιτέλους, πρέπει να σταματήσουν τα κατάφορα καραγκιοζηλίκια τα οποία αποσκοπούν στη προσωπική προβολή και στην άνοδο του pagerank.

Στο Yahoo δοκίμασε ο κύριος αυτός;

Ή μας φταίει το google ώς άλλος ΟΤΕ;

Ευχαριστώ,
JL"

Σήμερα, αυτός ξεφτίλας με το μπλογκ-μπουρδέλο link και εικόνων που δε φορτώνουν ποτέ, επιμένει πως κάάάάάάποιο υπουργείο του κάνει σαμποτάζ στη google.

Welcome To The Twilight Zone.

Δηλαδή, δεν αντέχω, το μυαλό μου θα εκραγεί.

Ο κάθε κακομοίρης, ανοίγει κάποιο μπλογκ, βρίζει τη κυβέρνηση ανάλογα πώς τον βολεύει, χωρίς να έχει ιδέα του τί γίνεται από πίσω από την οθόνη του, βάζει μετά και μερικά ξέκολλα από κάποιο κλαμπάκι, και απολαμβάνει τον χρισμό του Σούπερ-Μπλόγκερ.

 

- Δεύτερο περιστατικό,

ένα πολύ γνωστό μπλογκ, το οποίο και διαβάζω, τον τελευταίο καιρό, με έχει τσατίσει απεριόριστα.

Ναι, είσαι οικολόγος, ναι, είσαι κυνικός. Ομως γίνεσαι αγενής, και πιό αναίσθητος από αυτούς που βρίζεις.

Κλείνεις τα σχόλια, αλλάζεις και template, κάνεις και μιά δυό καταγγελίες – πάντα πίσω από την άνεση και την ανωνυμία της οθόνης σου – και κάνεις σαν να πιασες τον Πάπα από τα αρχίδια.

Τσα ρε, τα πιάσαμε κι εμείς αλλά προτιμήσαμε κάτι πιό φρέσκο. Του Πάπα είναι λίγο πλαφ-πλαφ.

 

- Από την άλλη, βρίθουν οι πλακωμοί των ανωνύμων στα μπλογκ, τόσο πολύ που θαρρείς πώς είναι κάποιος δειλός μαλάκας που δεν έχει γκόμενα και τσακώνεται με τον εαυτό του. Από προσωπική μου εμπειρία σας λέω πως συνήθως είναι γάβροι με πούπουλα.

 

- Από την άλλη κάτι άσχετο.

Καλή η Ελληνοφρένεια ρε παιδί μου, αλλά αυτός ο τσολιάς που λέει τα πάντα σαν να λέει ποδοσφαιρικά συνθήματα και με προφορά χιμπατσή, κούρασε. Αλήθεια σας λέω.

 

- Μπορεί να φταίει το φεγγάρι, αλλά δε καταλαβαίνω γιατί έπεσα σερί σε δύο ταξιτζήδες που ο ένας άκουγε Πειραϊκή Εκκλησία (και μή χειρότερα – ΑΜΗΝ) κι ο άλλος άκουγε έναν κοιμήσα με μιά λύρα που έγραψε ερωτική έντεχνη παπαρομπαλάντα. Για τον Τζίζες.

 

- Ban τον Ψωμιάδη. Τον βαρεθήκαμε.

Στην επόμενη συνέντευξη τύπου θα χτενίσει μουνιά καλογρεών. Μή το χάσετε.

 

- Σχολή Τζούντο Νικοκλανίδης.

Απέδειξε ότι όταν φοβάται για τα λέπια του μπορεί και να κουνηθεί, και όχι μόνο να κουνηθεί, αλλά να hop κι όλας (!!!!!!!!!!!). Να, σαν λαγός.

------------------------------------END OF RADING CODE-------------------------------------

4 σχόλια:

Laplace είπε...

kalhspera file!symfvnv me ola!
epishs me exei kurasei pu OLOI MA OLOI exun APOPSH gia ta panta

k an tus peis kati,neyriazoun

px sto blog mias kopelas
milousame gia ratsismo k egrafan MALAKIES xwris na kseroun istoria..k EPEMENAN..
h mia allh elleehnida se ekeino to blog pu EYXOTAN NA MEINOUN ANERGOI gia na ektimhsoun thn mizerh k bareth(opws h idia elege)duleia ths!!!

apisteyta pragmata

alhtheia,o nikopolidhs sthn rizoupolh giati htan KOTA k xthes ekane ton magkith?

Penthesila είπε...

Καλησπερα κ γω εχω να καταγγειλω τουτα!
Ειδαν κ το δικο μου μπλογκ εμαθαν οτι ειμαι ψηλη ξανθια ομορφη κ εξυπνη και με ψεκασαν αγνωστοι ενω κοιμομουν και εχασα την εμπνευση μου!!
Χαχαχαααααα!

peslac είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑ! Ρε, είσαι απίστευτος, με τον κακομοίρη του xanthi πήγες κι ασχολήθηκες; Αφού κάνει μπαμ από 23 χιλιόμετρα ότι έχει πετριά ο τύπος!
Τον βλέπω στον Παθ, κάθε 3 λεπτά και νέα ανάρτηση με κάτι θέματα τύπου "ο Γιωργάκης θα μας σώσει", "Ζήτω το ΠΑΣΟΚ" κτλ...
Εν τω μεταξύ το μπλογκ του είναι η χαρά του επιληπτικού!!! 1200 φωτογραφίες, μπάνερ, κινούμενα gif, παράθυρα, διαφημίσεις και δεν συμμαζεύεται, που αναβοσβήνουν ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ! Κάνεις 20 λεπτά scroll για να βρεις το θέμα και -μα το Θεό- συνήθως δεν το βρίσκω, είναι θαμμένο!
Έχουν γέλιο πάντως, ζωή να 'χουν...
Εδώ δεν τους διαβάζει η μάνα τους, η Google θα κάτσει να ασχοληθεί!

Prince Of The City είπε...

@ Σε όλους:

Σας το πα πως θα μου πειτε γιατί ασχολούμαι με τα γκαγκα και σας ειπα γιατί το έχω χομπι!!

Καλή σας σπέρα σε όλους!

(Πενθ, το πενάκι σου και γρήγορα στο μπλογκ σου!)