Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2008

Οι καλλικάντζαροι και η Λεγεώνα των Αλαζόνων

"Τραϊανός Δέλλας: "Ελπίζω οι... καλικάτζαροι να φύγουν τώρα με τα Φώτα. Δεν μπορώ να καταλάβω πως οι διαιτητές σφυρίζουν όταν βλέπουν κάτι στα 50 μέτρα και δεν σφυρίζουν όταν γίνεται κάτι μπροστά τους. Ο καθένας μπορεί να κάνει τις κρίσεις τους για τη διαιτησία. Εμείς συνεχίζουμε ενωμένοι και ας προσπαθούν κάποιοι να μας βγάλουν έξω από την πορεία μας. Εμείς στο τέλος θα είμαστε πρωταθλητές"."

Τί είπε βρε η ευφυϊα πάλι; Αυτό το αμάγαλμα παιδιού, τέκνου που ουκ διακωμώδησεν το άθλημα, αυτός ο Δεν-είμαι-ρατσίστας-ο-Ντόϊ-είναι-αράπακλας, αυτό το παιδί το είμαι-κόσμημα-για-τη-μπάλα-δε-παίρνω-κίτρινες. Τί είπε ο στόμας του και σβήσανε τα φώτα κι ευτυχώς που δεν έγινε χτές γιατί θα λέγαμε τέτοια φλώμπα που ξεστόμισε, λογικό να κουνηθεί η χώρα!

Δε κατάλαβα δηλαδή, έχει και παράπονα; Ποιούς εννοεί καλλικάτζαρους, το ΓΚΟΛΕΜ; Τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, ή μήπως τον Αστέρα Τρίπολης και τον Ηρακλή;

Και τώρα που το λέμε... Δε κέρδισε κανέναν εξ' αυτών η ΑΕΚ.

Και θέλει να γίνει και Πρωταθλήτρια. Μετά από 20 χρόνια.

Με τον Λεβαδειακό, με τη Λάρισσα, ΔΕΝ τους ευνόησε η διαιτησία; Δε κατάλαβα δηλαδή.

Ζητάει τα ρέστα ποιός, ο Δέλλας. Εκ μέρους της ΑΕΚ. (Ποιάς;) Της ΑΕΚ. Αυτής της Υπερομάδας με τους 6 Ελληνες ποδοσφαιριστάς και 20 Ξένους. Αυτή η ντριμ τιμ που έχει να δεί Κούπα Πρωταθλήματος από την εποχή που ο Πάπας έκαιγε τους αλλόθρησκους. Ο Δέλλας. (Ποιός;) Ο Δέλλας. Ναι, το παλλικάρι της Ρόδου, αυτός ο ΚΩΛΟΣσός. Που αντί στο ματς με τον ΠΑΟ να έχει τα κωλόματά του στον Βαγγελάκη (Α ρε Βάγγο, μια φορά τον αιώνα αφήνεις τις σάλτσες και γίνεσαι MVP), που τον χόρευε σούστα, πεντοζάλι και κάτι από καρσιλαμά, έκανε τον θιγμένο με τον Ντόϊ.

Αυτός, ο αδικημένος ΑΝΗΡ (Ποιός;). ΑΝΗΡ. Που εκπροσωπεί μία ομάδα που αφήνει οπαδικά εξώφυλλα τύπου (πάντα για το ματς με ΠΑΟ) Κάναμε μάγκες τους Δημούτσους (ένας είναι. Λέγεται Ελίνι ΚΑΙ ΣΑΣ ΓΑΜΕΙ ΜΕ ΒΑΖΕΛΙΝΗ - δικό μου), Δώσαμε το παιχνίδι στους ανύπαρκτους (Ποιούς;) Τους ανύπαρκτους που σας έκανε τη κωλοτρυπίδα να σουφρώσει από φόβο. Αμ, είδα κι ένα Πελάτες τότε κάπου εκεί. (Τί;) Πελάτες.

Τώρα τί να πω. Πελάτης και να κερνάει 4άρα πέρισι για ρεβάνς, και Πελάτης να σου σερβίρει άλλα 2, μάλλον έμπλεξες τη βούρτσα με τη Λούτσα. Θα μου πείς μπορεί να λέει στο Μπάσκετ. Και πάλι δε νομίζω.

Ντροπή σου ρε ολόκληρος άνδρας (;) να λες για καλλικάντζαρους και παραμύθια της χαλιμάς - ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΚΙ ΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ - όταν έχεις τη φωλιά σου ΤΟΣΟ χεσμένη που βρώμισε από δω μέχρι ... τη πρόσφατη Τρίπολη. Μου αρέσει που κατεβήκατε και πονηρεμένοι. ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ. Σαν Παναθηναϊκός, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΟΣΦΠ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ, ΠΗΡΑΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΙΑΡΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΚΑΙ ΟΣΟ ΝΑ ΝΑΙ ΞΕΠΛΗΘΗΚΕ Η ΝΤΡΟΠΗ. Ποιοί να σας βγάλουν από τη πορεία σας; (Ποιά;) Τη πορεία σας.

ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ αεκτσούληδες, πουτάνες του λιμανιού και της Τρούμπας, που μας το παίζετε και ντίβες. Ποιοί νομίζετε ότι είστε; Τί έχετε προσφέρει στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο τα 10 τελευταία χρόνια; Στο Ευρωπαϊκό; (Ποιό;) Στο Ευρωπαϊκό. (Εχει διαφορά;). Οχι άμα έχεις τάξει τη μάνα σου στον Θεό και στον Διάολο και σου πέφτει μιά 14ης θέσης Χετάφε. Κι εμείς που ΓΑΜΗΣΑΜΕ ΡΕ ΝΑΙ ΓΑΜΗΣΑΜΕ στα 90% των ματς στους ομίλους του ΟΥΕΦΑ να πέσουμε με τη Ρέϊντζερς. (Κάντο ρε Πλατινί το θαύμα σου.)

Που είχαμε τον ΚΟΚΚΑΛΗ τώρα βάλαμε νταβά και τον κύριο Βανδή. Που πήρε προπονητή πιό κοντό κι από τον ίδιο για να ασκεί άνετα εξουσία πάνω του, κι ας έφαγε πέρισι τις 4αρες με σκουπ παγωτού.

ΣΑΣ ΤΟ ΤΑΞΑΝΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ;

ΟΧΙ.

Τότε; Πως έχετε βγεί από τη 1η - 2η Αγωνιστική και λέτε ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ (Ξεράσω μαλάκα μου) και ΝΑ ΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ (οι ξεχασμένοι, ξέρεις); ΤΙ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ;

Μίλησε κι ο τε-Σερα Φερέρ περί σίγουρου διπλού σήμερα. Μωρέ τί μας λές. Συγκινήθηκα στο 2-0. ΨΩΝΑΡΕΣ.

Γι αυτό κάντε κανέναν άλλο αρχηγό κεί στην ΑΕΚ, δε μπορούμε να ακούμε άλλα πνευματώδη ευφυιολογήματα από έναν ΛΟΥΖΕΡ. ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΓΛΥΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΚΟΛ ΜΕ ΤΗ ΤΣΕΧΙΑ, ΑΣΤΟ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΕΜΟ.

Σημαντική Σημείωση-Update: Σήμερα, άθελά του, ο Αλεξανδρής στην Αθλητική Κυριακή, είπε κάτι που όλοι ξέραμε. Καθώς ο κεριά-και-λιβάνια Παπαδημητρίου κρατούσε την ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΦΑΝΕΛΛΑ ΤΟΥ ΠΑΟ, ο κεριά-και-λιβάνια-και-σε-σένα Αλεξανδρής του είπε ΦΑΝΕΡΑ ΕΝΟΧΛΗΜΕΝΟΣ

"ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΥΛΟ ΜΟΥ, ΕΣΥ ΕΝΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΤΗ ΦΑΝΕΛΛΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ;"

ΚΙ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΦΑΝΕΡΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ (RESPECT) ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ

"ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΕΞΗ ΜΟΥ, ΔΩΣΤΗ ΜΟΥ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΤΗ ΚΡΑΤΑΩ (ΠΑΛΙΟΚΕΡΑΤΑ ΑΡΧΙΔΑ, συμπληρώνω εγώ)".

ΝΤΟΠΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΑΣ, ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ, ΟΦΕΙΛΕΤΕ, ΝΑ ΤΙΜΑΤΕ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΕΙΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. ΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΛΕΞΗ ΜΟΥ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΨΑΡΑΚΑΣ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΟ ΣΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΟΥ. ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΠΑΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ, ΚΑΙ ΤΗ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ. ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΛΕΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΚΑΒΛΩΣΕΙ. ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Ο-Φ-Ε-Ι-Λ-Ε-Τ-Ε ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ. (ΤΙ;) ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΤΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ 100ΟΥ ΕΤΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕΙ ΑΥΡΙΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΝΕΥΣΕΤΕ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΦΡΟΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΣΑΣ. ΑΠΛΟΧΕΡΑ.

ΚΑΙ ΠΟΥ 'ΣΑΙ ΠΑΥΛΑΡΑ;

"ΩΧ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΚΙ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ 0-1 ΜΕ ΕΥΚΟΛΟ ΠΛΑΣΕ - ΣΤΟ 89' Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΑΛΙΣΚΑΚΗ 0-1"

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ, ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ.

ΚΑΛΛΙΚΑΝΤΖΑΡΕ ΚΑΙ ΓΚΟΛΟΥΜ.

***Αλήθεια είχα σκοπό να βάλω ένα κειμενάκι από τα ρομαντικά μου. Laplace, ζήτα τα ρέστα από τον Βδέλλα...

***Σόρρυ για τη γλώσσα αλλά έχουμε ελευθερία του λόγου. Μη κάνετε ΠΑΠΑΡΙΕΣ δημοσίως να μή σας τα χώνουμε.

***Αυτά.