Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2008

Blog-οπαίχνιδο: 123η Σελίδα, δεξιά από τη παράγραφο Νο...

Η Demon με προσκάλεσε να συμμετάσχω στο πρώτο μου blogοπαίχνιδο και είμαι πολύ ευτυχής, αλήθεια!

Οι κανόνες είναι απλοί. Βουτάς το πιό κοντινό σου βιβλίο και πάς στη σελίδα 123 (αν δεν έχει, πάρε το επόμενο πιό κοντινό που θα έχει τόσες σελίδες), μέτρα 5 παραγράφους, και αντέγραψέ μας τις επόμενες 3.

Στο τέλος θα προσκαλέσω 5 φίλους του μπλογκ μου να κάνουν το ίδιο!

"Τί είναι;", φώναξα. "Τί είναι αυτό που φοβόμαστε;" Ο βόμβος, ήταν παντού ολόγυρα. "Ελα γρήγορα, διαφορετικά είμαστε χαμένοι!..." Είπε ο Χάουαρντ και με τραβούσε σαν τρελλός. "Γκρέμισαν όλα τα οδοφράγματα. Είμαστε πολύ ευαίσθητοι, προειδοποιηθήκαμε, όμως αν δυναμώσει κι άλλο, είμαστε χαμένοι. Εχουν δύναμη κοντά στο δάσος του Mulligan κι εδώ είναι που υλοποιήθηκαν. Πειραματίζονται, τώρα. Δοκιμάζουν τον δρόμο. Αργότερα, όταν θα 'χουν μάθει, θα απλωθούν. Αν καταφέρουμε, τουλάχιστον να βρούμε το αγρόκτημα...!"

Κατά κάποιον τρόπο είχα εμπιστοσύνη στον Χάουαρντ. Είχε καταλάβει πως μας απειλούσε κάποια καινούργια κι άγνωστη φρίκη, και με κάποιον μυστηριώδη τρόπο ήξερε αρκετά γι αυτήν, κι είχε καταλάβει τα όρια των δυνατοτήτων της...

Καταφέραμε να φτάσουμε στο αγρόκτημα, νιώθοντας ασφαλείς προς το παρόν. Εκεί, ο Γουέλλς, έπεσε στα τέσσερα, επιτέθηκε στον Χάουαρντ και τον δάγκωσε σαν λυσσασμένος σκύλος, ώσπου ο Χάουαρντ τον αναισθητο- ποίησε με ένα χτύπημα. Φωνάξαμε τον γιατρό, ο οποίος προσπάθησε να κάνει κάποια επέμβαση στο κεφάλι του Γουέλλς, για να αφαιρέσει την υποτιθέμενη σφαίρα. Ο γιατρός, βλέποντας μόνο αυτός τί συνέβαινε μέσα στο κρανίο του Γουέλλς, γέρασε δέκα χρόνια μέσα σε μιά ώρα...!

Φρανκ Μπέλκναπ Λονγκ

Αυτοί που τρώνε το διάστημα

~ Με τη σειρά μου προσκαλώ τους

Laplace

Penthesila

2.Die.4

Aqua

If... ιγένεια

να κάνουν το ίδιο!

Καλή διασκέδαση χιχιχι!