Δευτέρα 17 Μαρτίου 2008

Επιστολή σε έναν παπά - Για τον Τζίζους ρε γαμώτο.

Αγαπημένε μου Τραγόπαπα.

Δε πιστεύω στον Θεό σου, και θέλω να το κάνουμε λιανά από τώρα. Δε μπορείς να με πείσεις, καθώς και δε μπορείς να μου μιλήσεις. Καθόλου. Γιατί οι παπάδες είστε σαν τους Κουμμουνιστές. Λέτε το ίδιο πράμα, ότι και να σας πούνε.

Τραγόπαπα, λοιπόν, θέλω να σου πώ κάποια πράγματα που με εκνευρίζουν. Στην εκκλησία σας.

Είστε Ρατσίστες, Ομοφοβικοί, Μισογύνηδες, Ψεύτες και Καπηλευτές.

Τί εννοώ; Θα σας εξηγήσω. Και το οτι μιλώ στο πληθυντικό, πολύ μεγάλη χάρη σας κάνω.

Αρχικά, θα διαχωρίσω την άποψή μου για τον Χριστό. Δεν έχω τίποτα εναντίον του. Τον πάω. Εσείς τον μισήτε - ή μάλλον τον φοβάστε. Γιατί αν ήσασταν όλοι εσείς ΟΝΤΩΣ Χριστιανοί, θα ζούσαμε σήμερα έναν κόσμο που περιέγραφε ο John Lennon στο Imagine.

Όμως αυτό δεν έγινε ποτέ. Του στήσατε μιά μαλακισμένη εκκλησία, που δεν αντιστοιχεί πουθενά στα λόγια του Τζίζους.

Σήμερα άκουσα έναν συνάδελφό σας τράγο (Mentez Goat) να ξεστομίζει πως όταν παντρεύεσαι εκτός εκκλησίας είσαι Πόρνη (masculine/feminine δεν έχει σημασία).

Θα παραθέσω μόνο τις πράξεις αυτού που το όνομά του φέρει η εκκλησία σας.

Εκανε παρέα με αποβράσματα, και γιατί όχι, αποβράσματα σαν εμένα, γιατί ξέρει πως εμείς έχουμε την ανάγκη για βοήθεια, έπινε ότι έβρισκε, κι αν δεν έβρισκε, δεν έτρωγε, κοιμόταν στα στάχια, και δε παραπονιόταν, ήταν ήρεμος και σεβόταν ακόμη και τους εχθρούς του, δε δεχόταν εκκλησίες και χρήματα, ιδιοκτησίες, σύνορα, σεξουαλικότητα, φόβο. Δίδασκε αληθινή αγάπη. Ανιδιοτελή κι αληθινή αγάπη.

Εσείς, θέλετε να αλλάξετε τα αποβράσματα, φοβάστε τους ομοφυλόφυλους, τους γάμους στα Δημαρχία, το σεξ, τρώτε από τον λαό, κοιμάστε σε πουπουλένια κρεβατάκια, πίνετε πάλι από τον λαό, παραπονιέστε για όποιον δε μιλάει τα ίδια με σας, δεχόσαστε εκκλησία και αληθινή θρησκεία μοναχά τη δική σας, κι ούτε καν δέχεστε άλλα Χριστιανικά παρακλάδια όπως οι Καθολικοί και Πρωτεστάντες, δε θέλετε να κάψετε τους Νεκρούς, όταν πηδιέστε εσείς είναι καλά και με τη παπαδιά μπορείτε να κάνετε όσα παρα φύσιν θέλετε, αλλά όταν τα κάνω εγώ χωρίς βέρα είμαι για Κόλαση, φοβάστε την ελευθερία, θέλετε να έχετε την ίδια εξουσία με δημοσιογράφους και Πολιτεία, σας ρωτούν για πράγματα που ΔΕΝ σας αφορούν, μπλέκεστε σε μία κουβέντα μόνο και μόνο για να αλλάξετε τη γνώμη στον συνομιλητή σας, και μή ξεχάσουμε - όλα τα Μυστήρια κι οι Παραδόσεις σας είναι Παγανιστικές και παρμένες από τα πιό apocrypha βιβλία που τόσο δημοκρατικά κάψατε στον Μεσαίωνα.

Το έχετε καταλάβει ότι μισήτε τις γυναίκες; Α ΞΕΧΑΣΑ, Η ΜΑΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ.

Γυναικονήτες. Απαγόρευση κοινωνίας στην έμμηνο ρήση η οποία σας έφερε στη ζωή ρε Τραγόπαπες, απαγόρευση εισόδου γυναίκας στην... αγία Τράπεζα. Με αυτά τα μυαλά, πιό πολύ αγία είναι η Citi Bank. Και να ρωτήσω και κάτι. Η μόνη γυναίκα που σέβεστε λέει είναι η Μαρία του Τζόζεφ. Αν δε ξέρατε ποιά είναι αυτή η γυναίκα, θα τη λέγατε βρωμιάρα που έχει περίοδο και που από αυτή τη περίοδο ήρθαμε όλοι στη ζωή; Εκτός της Ευας - Αδαμ, που δεν έχουν αφαλό. Αρα δεν ήρθαν από μήτρα. Ακου κάτι παραμυθάκια ρε φίλε. Αυτά δε κοιμίζουν ούτε νυσταγμένο βούβαλο. Ούτε καν τη Μαγδαληνή δε θεωρείτε άξια, και έχετε βγάλει τη βρώμα και τη ψευτιά πως ήταν πουτάνα.

Είστε ψεύτες και καπηλεύεστε τα λόγια ενός ανθρώπου που στη τελική ΑΓΑΠΗ δίδασκε. Γιατί ήταν μάγκας και είδε τη ζοφερή μιζέρια γύρω του. Το έρεβος που έχει ανάγκη από ελπίδα. Τη φτώχια. Την αμωρφοσιά.

Ο Ιησούς είπε πως Μόνο όταν φτάσεις στην υπέρτατη βαθμίδα γνώσης, θα φτάσεις στον παράδεισο.

Εσείς είπατε και πράξατε ως άλλοι Ρωμαίοι Καίσαρες, Πίστευε - και μή ερεύνα. Ενώ ο Ιησούς, έλεγε Πίστευε και μή - Ερεύνα.

Ο Μεσαίωνας ήταν απλά μιά αφορμή για τον μισογυνισμό σας, καθώς κάηκαν κατά χιλιάδες. Χωρίς λόγο. Μόνο επιδή κάποιος.. αρχιδοφόρος, σας είπε πως η κυρά Κούλα είναι μάγισσα και το κατάλαβε επειδή έβαλε τριμένο μπαχάρι στο Σουτζούκι.

Κάψατε τους παγανιστές, τους Μάγιανς, τον κάθε ανεξάρτητο λαό χωρίς να εξετάζουμε την βαρβαρότητά τους, κάνατε.. Σταυροφορίες. Οι Σταυροφορίες ήταν απλά ένα φροντηστήριο στον κάθε λαό ντε και καλά να αναγνωρίσει τον Θεό σας.

Απαγορέψατε τη λέξη Ελληνας. Επειδή ήμασταν παγανιστές - δωδεκαθεϊστές. Και 1000 χρόνια μετά λέτε πως η Ελλάδα ήταν κατ' εξοχήν Ορθόδοξη. Ημαρτον.

Δε θέλω να σας ξανακούσω ποτέ ξανά. Είστε άξιοι της μοίρας σας. Είστε και καλά τσομπάνηδες όταν χτυπάτε τις καμπάνες. Αυτό έκανε κι ο Νώε όταν ήθελε να καλέσει τα ζώα. Και για μένα δεν είναι βρισιά να είμαι ζώον (Ζωή + Ον) , όμως η έννοια που δίδετε εσείς στα ζώα, είναι τουλάχιστον σκατένια.

Το να λέτε για τα πλάσματα του Θεού σας, πώς δεν νιώθουν, δε σκέφτονται, και απλά λειτουργούν με ένστικτο φυτού μή σας πώ και όσης ζωής έχει το χώμα είναι προσβολή προς τον Δημιιουργό σας.

Κι όταν λέτε πως ο κόσμος μας είναι φτιαγμένος με αγάπη, δείτε τις πιό άγριες φύσεις που σνομπάρετε, να δείτε πως το πιό αθώο είδος (φυτοφάγα) είναι το μεγαλύτερο θύμα, στους πιό δυνατούς (σαρκοφάγα). Ο κόσμος μας είναι φτιαγμένος από αδικία και από αίμα.

Και αν κάποτε ο Ιησούς επιστρέψει, εγώ θα μαι μαζί του, γιατί θα σηκώσει ξανά κοντάρι για να γκρεμίσει εσάς και την εκκλησία που φτιάξατε στο όνομά του. Θα είμαι εκεί κι εγώ,  το απόβρασμα, ο Αθεος, ο Δωδεκαθεϊστής.

Και κείνη τη μέρα το αίμα σας θα γράψει στα χρυσά των μητροπόλεών σας πως ένας Χίπης κι ένας Γκοθάς σας γάμησαν στο ξύλο και μετά πήγαν για μπύρες και γυναίκες.