Δευτέρα 3 Μαρτίου 2008

Οι Δηλώσεις Ντέμη Από το ΟΑΚΑ (αυτές που δεν έγιναν ποτέ στον βωμό της αντικειμένικότητας και της κλάψας των κίτρινων σωβράκων)

      

Demis Vandis - Nikolaides:

"Θα θελα σαν υπέροχος πρόεδρος αυτής της φανταστικής ομάδας, να φανώ δίκαιος απέναντι στον Παναθηναϊκό, έτσι ώστε να μή με κράζουν αύριο οι εφημερίδες πώς βγαίνω και κράζω μόνο όταν η αεκ αδικήται.

Ζητώ συγνώμη από τον φίλαθλο κόσμο του ΠΑΟ και τους παίκτες - που σήμερα μας κατάπιαν για πλάκα με απόδωση 2% - για την αδικία που υπέστησαν και για την αλλοίωση του αποτελέσματος. Ζητώ συγνώμη εκ μέρους του Σέζαρ απονείμοντάς του το Οσκαρ Καλύτερου Θεατρίνου, καθώς είδα κι εγώ ο ίδιος πως δεν υπήρξε παράβαση στη φάση του πέναλτι, καθώς επίσης θα εισηγηθώ στην Σούπερ Λίγκα για την αποπομπή του κ. Παμπορίδη.

Κι επειδή η συμπόνια μου σήμερα μου βγαίνει εύκολα, θα ήθελα να παραδεχτώ πως αυτό το κόσμημα του Ελληνικού Ποδοσφαίρου Ριβάλντο, θα 'πρεπε να χει αποβληθεί και αργότερα θα έπρεπε να καταλογιστεί πέναλτι υπέρ του αντιπάλου μας στη φάση του 90.

Ζητώ συγνώμη για τη κατάφορη αδικία που χτύπησε τον Παναθηναϊκό, ενώ πιό πριν - περιέργως πάλι σε μεταξύ μας ματς - συνέβη με την Λάρισσα, και τον Ηρακλή. Σήμερα ο Παναθηναϊκός δεν έφυγε νικητής από το γήπεδό μας γιατί η διαιτησία τον αδίκησε κατάφορα.

Και μή πει κανείς για το δικό μας ακυρωθέν γκολ, γιατί ήταν offside όντως. Αμα τον κάλυπτε μόνο ο Τερματοφύλακας, θα μιλούσαμε για αδικία κατά της υπέροχης ομάδας μας.

Εύχομαι στον Παναθηναϊκό να πάρει το Πρωτάθλημα, γιατί στη τελική έχει καλύτερο μπάτζετ, πιό ψηλό προπονητή και έχω βάλει και στοίχημα με τον Πετράν (σ.σ. Κόκκαλη).

Τώρα πρέπει να πάω σπίτι γιατί η Δέσποινα θα μου 'χει φτιάξει κοτόπουλο στο φούρνο. "