Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2007

ΚΑΖΑΜΙΑΣ 2008 - ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

Μιάς που ξυνόμαστε, να βγάλουμε λίγο γέλιο :P

*** Είναι ΤΕΛΕΙΩΣ υποκειμενικός, μή με μισήσετε!

IANOYAΡΙΟΣ

Ξεκινάμε το έτος με Υγεία και χαρά! Έχουμε πάρει 10 κιλά από τις δίπλες και τα μελομακάρονα, και ξανά προς τα bodyline τραβά.

Το Κύπελλο και το Πρωτάθλημα βρίσκουν τη Πανάθα με 2 διπλά μέσα στο Καραϊτάβλι (και πριν με κράξουν οι ψαρούκλες, θυμηθήτε παρακαλώ πόσος καιρός πάει από τη τελευταία σας νίκη επί του ΠΑΟ :P) και όλοι πλέουμε σε πελάγη. Η ομάδα του Βόλλεϋ γαμεί στο Πρωτάθλημα και στο CL, ενώ η ομάδα του Μπάσκετ, συνεχίζει τη πορεία της βεβαίως νικηφόρα. Η Τσέλσι θυμάται την Μουρίνιο εποχή και σπάει νέο ρεκόρ από κείνο της Γιουβέντους, κι η Χετάφε ποδοπατά σαν τραίνο την ΑΕΚ-κάρα, ενώ τελικά τον Ιούνιο υποβιβάζεται στη Σεγούνδα Διβιζιόν.

Στη πολιτική, ο Παπανδρέου ιδρύει δικό του κόμμα, αφήνοντας την αρχηγεία στον Χοντρό (εεεεεε σόρυ στο βόδι τον Βενιζέλο) και το ονομάζει ΠΑ.ΚΩΚ (Παστό Κώκ).

Η Ν.Δ. δίνει την αρχηγεία στη Ντόρα, και κατεβαίνουν σε νέες εκλογές, όπου θριαμβέυει με 89%.

Ο Καρατζαφέρης δέχεται στο κόμμα του τον Λάμδα-Γιώτα-Αλφα-Κάππα-Ομικρον (μη με πάνε και μέσα με τον φασίστα) και το παίζουν Πινόκιο - Τζεπέτο.

Ο Χριστόδουλος - ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ - πάει στον Κύριό του και μας αφήνει ησύχους, ενώ Αρχιεπίσκοπος χρίζεται ο Θέμος Αναστασιάδης smile_sniff.

Κατά τις 20/1 αποφασίζει ο Αρειος Πάγος να απαγορέψει το κίνημα των ΙΜΟ-ΕΜΟ-ΧΕΜΟ και ο Κώστας Μαρτάκης αυτοαποκαλείται Συγκλητικός.

Στο τέλος του μήνα, ο Αλέφαντος παίρνει τηλέφωνο τον Δούρο.

...Συνεχίζεται