Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2007

ΚΑΖΑΜΙΑΣ 2008 - ΜΑΪΟΣ

ΜΑΪΟΣ

Ο μήνας που όλοι περιμέναμε! Η άνοιξη έχει μπει για τα καλά, η φύσει ανθεί και ο Παναθηναϊκός στέφεται Πρωταθλητής Ελλάδος επικρατώντας στους τελικούς με 5-0 επί της Μπαρτσελόνα, με ΧΑΤ-ΤΡΙΚ του Κριστόφ Βαζέχα κι ένα απ' ευθείας γκολ-φάουλ του Ντέϊβιντ Μπέκαμ.

2 βδομάδες πριν στέφεται Κυπελλούχος αφού επικρατεί στα τελικά με 3-2 επί της Τσέλσι (ναι κι αυτή γιατί όχι).

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ξαναπαίρνει με την αρμάδα του το Triple Crown κι υπογράφει δεκαπενταετές νέο συμβόλαιο με την ομάδα της Αθήνας.

Το Πεκίνο αποφασίζει να μή σφάζει σκυλόγατα και το ΒΕΤΟ της Ευρώπης και των ΗΠΑ αίρεται.

Οι εξωγήϊνοι που είχαν απαγάγει τον πιό έξυπνο Ελληνα του κόσμου, επιστρέφουν στη Γή με διαφορετικές διαθέσεις. Ο αρχηγός τους δίνει συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό, πως οι Ελληνες ήταν αυτοί που ανακάλυψαν τον πλανήτη τους, κι όχι οι ίδιοι. Κι ενώ φαίνεται η πλύση εγκεφάλου τους πως είναι βαθύτατη, απαγάγουν τον Μπους για να τον πείσουν να δώσει την προεδρία της Αμερικής στον Μέγα Αλέξανδρο.

Στο τέλος του μήνα επανεμφανίζεται ο Καζναφέρης - αλλά αυτή τη φορά ως παίκτης του Ολυμπιακού. Θα φορέσει το #1 και θα πάρει τη θέση του Αντωνάκη ο οποίος έγινε μεγαλομέτοχος στην EXALCO (Το σύστημα που μας προστατεύει).

Ο Ντέμης Νικολαϊδης, δίνει την ΑΕΚ στον Βασσάρα, αφού αυτή η dream team τελείωσε 11η στη SuperLeague.

Η Μίλαν στέφεται Πρωταθλήτρια Ευρώπης (οέ οέ οέ), κι ο Παναθηναϊκός  κατακτά το UEFA αφού κέρδισε την Μπάγιερν 4-2.

Στις 30 Μαϊου, ο Ριβάλντο επιστρέφει στην Σελεσάο (την άνω 60 ετών).

...Συνεχίζεται