Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2007

ΚΑΖΑΜΙΑΣ 2008 - ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

Ο Πάπας είναι προσκαλεσμένος στην εκπομπή του Θέμου, για να μιλήσει για τις νέες θέσεις της Καθολικής Εκκλησίας και τις σχέσεις της με την Ορθόδοξη.

Η Μεγαλύτερη μεταγραφή της Ελλάδας είναι πλέον γεγονός. Ο Ντιέγκο Μαραντόνα είναι στον Ολυμπιακό. Οχι για τη σύνταξη.. μα τί κακεντρέχεια....

Το κράτος τυπώνει γραμματόσημα με τη μούρη του Περρή. Επειδή έπεσε στο Σύνταγμα μαχόμενος για τα δικαιώματα των καμπινοκέφαλων. Κυρήσσεται Εθνικός Ηρωας κι η 13η Φεβρουαρίου Αργία.

Η γιορτή των ερωτευμένων φέρνει στις οθόνες μας ΝΕΑ! επισόδεια του Μπομπ Σφουγγαράκη και το Ε.Σ.Ρ. δε σταματά να κόβει πρόστιμα.

Η Ρούλα Βροχοπούλου έρχεται ξανά στο προσκήνιο ως Μητέρα Τερέζα, αφού έχει φύγει κατά Αλβανία μεριά να ταϊζει τους αρρώστους και τους βομβαρδισμένους.

Η Τουρκία κάνει μιά προσπάθεια να μας πείσει πως ΔΕΝ! έκαναν τη γενοκτονία στους Κούρδους και δημοσίως ο Σαρκοζί του απαντά Sucez mes boules.

Κι έπειτα από πολύωρες συνεδριάσεις στη Βουλή, ο μήνας Φεβρουάριος επιμηκύνεται, αφού οι εργοδότες γκρίνιαζαν πως μόνο ανά 4 έτη κι εκεί πάλι είναι αμφίβολο, πληρώνουν 3 μέρες τσάμπα στους εργαζομένους τους.

...Συνεχίζεται